Home » AOD Pro » Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant
Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant

Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant

Share

Fotografer og andre kreative er blandt de brugere, som kan få glæde af denne nye A3-printer fra Canon. Pixma Pro-200 kan udskrive på en bred vifte af papirtyper med forskellige strukturer.

Hvis du er fotograf og grafiker eller arbejder med andre kreative opgaver, har du brug for en A3-printer. Det kan være denne nye Pixma Pro-200 fra Canon.

Nyheden, som erstatter Pixma Pro-100S, kan udskrive i op til A3+ og har et farvestofsbaseret blæksystem med otte blæktanke, hvilket giver fotografer exceptionelt dybe sorte toner og levende farver i et hvert print. Den kan printe på under 90 sekunder, så man kan fremstille højkvalitetsbilleder på kort tid.

Printerens 3″ store display giver fotografer mulighed for at styre printprocessen fra det brugervenlige interface. Det er ifølge leverandøren nemt at strømline processen fra billede til print, da Canons Professional Print & Layout-software følger med.

Se også:  6 stærke råd før du køber printer
Væsentlig opgradering

Pixma Pro-200 er en væsentlig opgradering i forhold til dens forgænger, forklarer Canon. Den er oplagt til fotografer, der ønsker levende, højkvalitets-print til for eksempel gaver eller kunst til væggen.

Canon har udvidet antallet af farver, der giver printeren et helt nyt blæksystem med 8-farvestofsbaserede blæktyper, som producerer fotografier med en – ifølge producenten – overlegen farvedynamik. Den nye A3+-printer gengiver nu et større farverum i de tre områder rødt, blåt og sort.

Lettere og mindre end før

Printeren vejer beskedne 14,1 kilo og er 15 procent mindre end dens forgænger, hvilket gør den egnet til skrivebordet på hjemmekontoret eller i et lille studie.

På den nye LCD-skærm, er der mulighed for at kontrollere blækniveauer og andre printerindstillinger, mens printeren kører. Med softwaren Canon Professional Print & Layout kan fotografer matche deres billeder fra skærm til print, så de kan fremstille virkelighedstro billeder.

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift

Pixma Pro-200 er kompatibel med mobile enheder og Wi-Fi, så du kan udskrive fra mange forskellige enheder. Derudover har printeren en funktion til automatisk justering af skævt papir, så alt papir – også specialpapir – bliver fremført korrekt.

Printer til kant

Et plus er, at nyheden også kan printe billeder fra kant til kant på både fine art- og blankt papir. Med Pixma Pro-200 kan brugere endvidere downloade ICC-profiler fra populære papirproducenter for at gøre deres print bedst mulige. Man kan også downloade skabeloner fra Creative Park-webstedet, der åbner flere kreative døre. For at hjælpe fotografer med at virkeliggøre deres kreative vision fra billede til print er denne alsidige printer kompatibel med en række tredjepartsprogrammer som Adobe Lightroom og Photoshop, gennem Canon Professional Print & Layout-plugin-softwaren.

Printeren kommer i salg til november og vejledende pris er 3990 kroner.


TAGS
A3
Canon
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S