Home » Mobiltelefon » Her er Googles nye mobil
Her er Googles nye mobil

Her er Googles nye mobil

Share

Pixel er den første smartphone skabt af Google fra inderst til yderst. Den har førsteklasses kamera, uendeligt lager til dine billeder og indbygget assistent

Det var den helt store Google-aften i går. Ved det årlige IO-event i San Francisco kunne Google præsentere et væld af nyheder.

Blandt disse var en ny smartphone. Google har været med til at skabe adskillige smartphones tidligere – Nexus-serien var skabt af Google i samarbejde med forskellige producenter. Pixel er imidlertid den første smartphone produceret hundrede procent af Google selv.

Multifunktionel fingeraftrykslæser

Pixel fås i to størrelser – 5″ og 5,5″. Og den kommer i tre faver – sort, sølv og blå. Den er støbt i ét stykke aluminium med afrundede kanter, som skal være behagelige at holde på.

Se også:  Huawei fejrer Kvindernes Kampdag med stærke tilbud

På bagsiden er fingeraftrykslæser. Den dublerer også som multi-knap, der giver dig adgang til notifikationer og andet indhold. 

Uendelig plads til dine billeder

Kameraet skyder billeder på 12,3 megapixels og skal være i stand til at levere fremragende resultater under alle lysforhold. Det har fået en imponerende 89 DxoMark Mobile score. Smartburst gør det muligt at tage en serie hurtige skud, mens Lens Blur lader dig arbejde med dybdeskarphed og giver mulighed for at skabe en flot bokeh-effekt.

Du skal aldrig bekymre dig om plads til billeder og videoer. Google giver dig ubegrænset plads til at gemme begge dele i fuld størrelse på Google Fotos. Helt gratis. 

Lynhurtig opladning

Der skal være batteritid nok i mobilen til, at du uden problemer kan klare dig igennem dagen. Den lader lynhurtigt. Du får 7 timers batterilevetid ved blot 15 minutters opladning.

Se også:  Google bliver bedre til at forstå dine søgninger
Indbygget assistent

Pixel er selvfølgelig fyldt med Google-software. Den kommer med Android 7.1 Nougat som styresystem, og der er indbygget Google Assistant, som kan hjælpe dig med kalender-aftale, rutevejledning og meget andet. Den nye Google Duo app til videosamtaler er også en integreret del af mobilen.

Ikke på vej til Danmark

Google Pixel kommer på markedet i USA, England og andre større områder til november, men der er endnu ingen forlydender om, hvornår vi får den at se i de danske butikker. Det ser dog ud til, at prisen vil ligge omkring 5.100 kroner. 

 


TAGS
Google
pixel
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S