Home » Internet » Pirateriet gavner musiksalget
Pirateriet gavner musiksalget

Pirateriet gavner musiksalget

Share

De ulovlige downloads afføder tilsyneladende flere lovlige musikkøb

Dem som ulovligt downloader musik gør det for at slippe for at betale. Sådan har opfattelsen hidtil været hos såvel musikindustrien som politikerne, som derfor med al magt har forsøgt at stoppe downloaderiet.

En ny undersøgelse, foretaget af Mark Mulligan fra Forrester Research, tegner imidlertid et andet billede. Faktisk viser det sig, at folk som downloader ulovligt bruger flere penge på musik end end folk der ikke gør. Samlet set spendere piraterne i gennemsnit £77 på musik om året, mens folk som ikke downloader musik bruger £44 om året.

Det kunne tyde på, at den første gruppe ikke blot henter musik for at slippe uden om at betale penge, men at de ligeså meget gør det for at opdage musik, som de måske sidenhen køber.

Særligt i England, hvor undersøgelsen er blevet foretaget, giver disse fakta et interessant indspark i en ophedet debat om pirateri. I landet er man nemlig på vej til at en indføre lov skal begrænse internetforbindelsen hos folk som tre gange tages i at downloade ulovligt.

Opdager musikindustrien at det i sidste ende generere flere penge at lade folk downloade ulovligt kunne det måske være, at de lige pludselig ikke var så ivrige for at få forslaget gennemført.


TAGS
pirateri

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S