Photoshop Elements 2018 [TEST]: Genvejen til ægte fotoredigering

Photoshop Elements 2018 [TEST]: Genvejen til ægte fotoredigering

Share

Adobes fotoprogram er endnu engang blevet opdateret – og det er bedre end nogensinde

Photoshop Elements er en lidt neddroslet version af det professionelle billedprogram Photoshop. Faktisk får du her 90 % af Photo-shops mange funktioner. Og du får Photoshop Elements til en fast pris og ikke i abonnement. Du kan også få det sammen med videoredigeringsprogrammet Premiere Elements til en attraktiv pakkepris.

Photoshop Elements er den bedste vej til ”rigtig” fotoredigering, hvor man ikke kun benytter færdige filtre og andre smutveje (selvom der er masser af filtre). Programmet henvender sig derfor til alle, som vil arbejde seriøst med fotos: Begyndere, amatørfotografer og professionelle, som ikke går op i CMYK og 16-bit-farver.

Se også:  Premiere Elements 2018 [TEST]: Perfekt til både begyndere og semiproffer

Brugerfladen er uforandret siden version 11 i 2012. Nu bruger Adobe godt nok ikke længere versionsnumre, men årstal, så du nemt ved, hvor gammel en version du arbejder med. På den måde kan Adobe sikkert bedre sælge dig en opgradering.

Men ellers møder du det gamle triumvirat af redigeringstilstande: Quick, Guided og Expert – samt eLive, som guider og inspirerer, samt Camera Raw, hvor du laver raw-filer. Du kan altså bruge programmet på det niveau, som passer til din erfaring.

Del denne