Home » Betalingssoftware » Nu kan du få Photoshop direkte i dit smartphone-kamera
Nu kan du få Photoshop direkte i dit smartphone-kamera

Nu kan du få Photoshop direkte i dit smartphone-kamera

Share

Photoshop Camera er en ny app, som giver dig den stærke billedbehandling fra Photoshop direkte i linsen, når du skyder billeder med din mobil

Adobe har netop afholdt den årlige Adobe Max konference, hvor et væld af ny software blev præsenteret.

Blandt de største nyheder er en ny app, som giver dig kræfterne fra måske bedste billedredigeringsprogram, Photoshop, direkte i kameraet, når du tager billeder med mobilen.

Photoshop Camera anvender den kunstige intelligens fra Adobe Sensei til automatisk at forbedre og løfte kvaliteten af billederne.

Appen kan genkende objektet i billedet og give anbefalinger, og i det øjeblik billedet tages, bliver der automatisk tilføjet avanceret behandling, samtidig med at det originale billede bevares.

Photoshop til iPad

Foruden den nye kamera-app kommer Photoshop nu til iPad. Ikke en i en begrænset udgave som Photoshop Express, men den fulde version af Photoshop.

Programmet er udviklet specifikt til tablets, og derfor er Photoshop til iPad mere intuitivt og en nemmere for nye brugere at komme igang med.

Den fulde version af Photoshop kan nu fås til iPad.

Den fulde version af Photoshop kan nu fås til iPad.

Også lidt til Windows-brugerne

Adobe er godt i gang med at ruste sig til fremtiden, hvor brugeren i stigende grad vil arbejde alle andre steder end foran skrivebordet – eller i hvert fald have muligheden for at gøre det. Ud over Photoshop til iPad har Adobe også løftet sløret for, hvordan Adobe Illustrator kommer til at se ud på iPad’en. Tegneapp’en Adobe Fresco, der også næsten lige er kommet til iPad, kommer nu også til Microsoft Surface Pro X.

”Vi elsker at skubbe grænserne for kreativitet og gøre alle mere produktive og i stand til at udtrykke deres kreative vision. Disse annonceringer redefinerer den kreative oplevelse for alle – ikke kun erfarne professionelle, men også den næste generation af designere, fotografer, filmskabere og illustratorer,” siger Scott Belsky, CPO og Executive VP for Creative Cloud hos Adobe.

Se også:  Nu bliver PaintShop Pro styrket med AI-funktioner som konkurrenten ikke har
Af andre nyheder kom Adobe med:

• Adobe Illustrator til iPad (preview)
Illustrator følger i sporet på Photoshop, og inden længe er programmet klar på iPad. Udfordringen har ligget i at overføre den samme følelse af præcision og alsidighed, som man kender fra computeroplevelsen til touchskærmen. Illustrator til iPad byder, ligesom Photoshop, på en nytænkt intuitiv brugerflade, og det bliver muligt for brugerne at arbejde med de samme projekter på tværs af de forskellige enheder. Man vil desuden have let adgang til Adobe Stock, Adobe Fonts og alle Creative Cloud Libraries.

• Adobe udvisker grænserne mellem den digitale og fysiske verden
I takt med at både de kreative og forbrugerne tager Augmented Reality og 3D til sig, begynder Adobe også at tænke i nye baner, når det gælder kreative arbejdsredskaber og nye måder at udtrykke sig på. Nu lanceres Adobe Aero, der gør brugeren i stand til at skabe en helt ny form for indhold, der gør grænserne mellem den digitale og den fysiske verden flydende. Med Aero kan brugeren skabe AR-oplevelser ved at udnytte kendte værktøjer som Photoshop og Dimension til at skabe billeder eller indhold, der passer ind i en tredimensionel verden. Aero er et selvstændigt program i Creative Cloud.

Se også:  Sonys nye fotosensor leverer 33 megapixel i fuldt format

• Adobe Fresco til Microsoft Surface
Tidligere på efteråret var Adobe Fresco klar til iPad – nu kommer den også til Microsoft Surface Pro X og Wacom MobileStudio Pro. Fresco efterligner den klassiske tegne- og maleoplevelse på papir og overfører den til skærmen. Adobe Sensei sørger for, at vandfarverne og oliemalingen opfører sig på præcis samme måde som i virkeligheden, når de blandes og skaber flotte billeder. Desuden taler programmet sammen med andre Adobe-programmer, så kunstneren kan bruge sine yndlingspensler fra Photoshop i de andre programmer og i øvrigt arbejde med det samme projekt fra flere forskellige apps.

• Nyt design af Creative Cloud Desktop
Adobe er klar med en helt nydesignet desktop-app til Creative Cloud-programmerne, hvor det bliver lettere at navigere mellem, opdatere og opdage nye Adobe apps. Opdateringen inkluderer en stærk indbygget søgemaskine, som kan søge på tværs af alle Creative Cloud projekter og filer, hurtig mulighed for deling af filer og adgang til tutorials.

Opdateringer til Creative Clouds desktop-software er nu tilgængelige for abonnenter. Adobes mobile apps kan downloades fra Apple App Store og Google Play.

• Adobe Photoshop på iPad er tilgængelig for alle Creative Cloud-kunder som en del af deres abonnement på Photoshop. Det kan også købes via Apple App Store og Adobe.com.

• Adobe Fresco er tilgængelig som app for $ 9,99 om måned eller med de fleste Creative Cloud-planer. En freemium-version er også tilgængelig med mange af de samme funktioner som den fulde version.

• Adobe Illustrator til iPad bliver tilgængelig i 2020.

• Adobe Aero er tilgængelig som gratis iOS-app.


TAGS
adobe
Billedredigering
foto
photoshop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S