Home » TV » 3D-biografen rykker ind i din stue
3D-biografen rykker ind i din stue

3D-biografen rykker ind i din stue

Share

Philips præsenterer en række Full HD 3D Ready tv, inklusiv verdens første 3D tv i biograf-format

Det er surt. Men du kan ligeså godt indstille dig på det. Den Full HD LED-fladskærm du købte i efteråret er håbløst forældet om ganske få måneder. Nu skal det ikke blot være HD. Det skal også være 3D. Det er stort alle de store tv-producenter enige om, og i de kommende måneder begynder bølgen for alvor at rulle med nye produktlanceringer, der alle råber i kor – dit tv skal være 3D!

Phillips annoncerer nu, hvad de kalder den ultimative biografoplevelse i hjemmet. Det vil nærmere bestemt sige fjernsyn i fuld HD med Ambilight og ikke mindst 3D-egenskaber. Producentens bedste modeller vil blive Full HD 3D Ready til sommer, og Philips lancerer verdens første Full HD 3D Cinema 21:9 TV i biograf-format i sensommeren.

Se også:  QLED versus OLED [TEST]: Duel på tv-teknologi

2010-modellerne i 9000 LED-serien og 8000 LED-serien vil også blive Full HD 3D Ready. Begge har aktiv 3D-teknologi, der ifølge producenten skulle tillade tv’et at levere en fascinerende fordybende filmoplevelse i 3D.

En 3D opgraderingspakke vil være tilgængelig til tv, der er 3D Ready, således at de forbrugere, der allerede er interesseret i 3D kan nyde 3D filmoplevelser i hjemmet. Pakken indeholder to aktive 3D-briller og en trådløs sender. Aktive 3D-briller kan også købes individuelt, så hele familien kan nyde 3D-oplevelsen sammen.

For at give os tredimensionelle billeder anvender Philips ”Aktiv 3D”-teknologien, der via en trådløs sender kommunikerer mellem tv’et og de aktive 3D-briller. Senderen synkroniserer blænderne i de aktive 3D-briller med billedet på skærmen og viser henholdsvis det venstre og højre billede ét efter ét, hvilket skulle give en stor dybdefornemmelse og en fordybende 3D-oplevelse.

Se også:  Philips' fede hi-fi-hørebøffer kommer endelig i handlen

Priser på de nye apparater giver Philips desværre ikke oplysninger om.


TAGS
3D
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S