Home » Skærm » Philips touchskærm til bløde berøringer
Philips touchskærm til bløde berøringer

Philips touchskærm til bløde berøringer

Share

Den 23″ touchskærm fra Philips har ips-panel, MHL-understøttelse, ind-bygget webcam, USB-hub og en medfødt evne til at glide bagover

Touchskærme begynder i stigende grad at dukke op i form af selvstændige computerskærme. Teknologien var jo ellers i starten henvist til at være en del af smartphones, tablets, bærbare computere og alt i en-computere.
Men nu dukker der i stigende grad almindelige computerskærme frem på markedet, der har indbygget understøttelse af touch. Philips Brilliance 231C5 er en af disse skærme.

Der er tale om en 23″ touchskærm til det private marked. Der er helt klart tale om en skærm, hvor et af de primære salgsargumenter fra producenten er, at den understøtter brugeren i at bruge computeren på en ny og underholdende måde.

Inden man kan komme i gang, skal man, for at få fuld glæde af en touchskærm som denne, have et operativsystem, der understøtter touch, som eksempelvis Windows 8.0 eller 8.1.

Desuden skal man trække et USB-kabel mellem computeren og skærmen for at få touchfunktionaliteten til at fungere. Dette kabel medfølger til Philips Brilliance 231C5.

[pt id=’2030648′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Touchskærm der kan lænes langt bagover mange tilslutninger og en god billedkvalitet.”‘]

Touchskærm, der kan lænes langt bagover, mange tilslutninger og en god billedkvalitet.

Til den sociale bruger

Den 23″ touchskærm har LED baggrundbelysning, der anvendes et ips-panel med en skærmopløsning på 1920 x 1080 pixel. Derfor er betragtningsvinklerne gode både vertikalt og horisontalt.

Se også:  Pc-monitoren bliver ultraskarp – nye modeller fra Samsung

Skærmen er reflekterende, så en vis afspejlning af omgivelserne kan forekomme. Hvis vi lige glemmer de grundlæggende billedmæssige kvaliteter for en kort stund, så er det i lige så høj grad andre egenskaber, der kendetegner denne skærm.

Hvis man ønsker at holde sig i kontakt med sine venner via computeren, vil man sikkert glæde sig over, at der er et integereret 1 megapixel webcam og mikrofon ditto. Der er også indbygget stereohøjttalere med ydelse på 2 x 2 watt.

Skærmen understøtter også MHL, så hvis du har en tablet eller en smartphone, der understøtter MHL, kan du tilslutte den via et HDMI-kabel og se indholdet herfra på computerskærmen.

Skærmens støttefod, som Philips betegner SmartStand, gør det muligt for brugeren at tippe skærmen trinløst bagover, indtil hældningsprocenten når i nærheden af de 60 grader i forhold til vertikal position.

Se også:  Professionel 4K-skærm til billige penge

Det giver mulighed for at anvende forskellige hældningsgrader, alt efter hvad man arbejder med. Eller blot med det formål at aflaste armen og hånden, der hurtigt kan blive træt, hvis man benytter en touchskærm i vertikal position for længe ad gangen.

Billedkvalitet med mere

Brilliance 231C5 understøtter 10-punkts touch, Philips kalder dette SmoothTouch, det skal også siges, at touchbetjeningen fungerer upåklageligt på skærmen. Den reagerer prompte på selv lette bevægelser.
Skærmen har en lysstyrke på 250 cd/m2, den kan vise 16,7 millioner farver, og det statiske kontrastniveau er 1000:1. Responstiden er på 14 ms, 5 ms med SmartResponse.

Skærmen er lysstærk, farverne er flotte og livagtige, og farveovergangene er ensartede. Kontrastniveauerne fra fabrikken skal sandsynligvis lige justeres, vi pillede lidt ved indstillingerne for at ramme den rette indstilling, men så var kontrasterne også gode.

Skærmen har VGA, DisplayPort, HDML, MHL-HDMI, samt tre USB 3.0-porte. Det er virkeligt godt, dog kan de være lidt svære at tilgå. Energiforbruget svinger mellem 15,6 watt og 26,2 watt alt efter skærmmodus, flot.


Philips Brilliance 231C5
  • Billedekvalitet
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Vil du give det ekstra, en touchskærm koster, så er Brilliance 231C5 en fleksibel skærm for dem, der ønsker at ‘lege med’ touch. Flot skærm, god touchbetjening med flere indstillingsmuligheder. Lidt utilgængelige stik.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Philips
skærm
touchskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S