Home » Hovedtelefoner og højttalere » Philips smelter musik og lys sammen
Philips smelter musik og lys sammen

Philips smelter musik og lys sammen

Share

Farver og lyd går hånd i hånd, når Philips smelter musik og lys sammen i de to nye trådløse højttalere i den robuste ShoqBox-serie

ShoqBox er fællestitlen på en række Bluetooth-højtalere – og to af de nyeste i serien er ikke blot herlige at lytte til, men også at se på: SB500 leveres i de kække farvekombinationer blå-sort og orange-sort. Disse farver går igen i SB300, som desuden findes i endnu en udgave med blå-sort og med rød-sort – men ikke nok med det:

“SB300 har også indbygget lys i multifarver, som følger musikkens rytme, så musikoplevelsen i skumringen eller mørket får en ekstra oplevelsesdimension. Og da den er vandbeskyttet efter IPX7, så behøver lidt vandstænk ikke stoppe festen, som i øvrigt kan vare op til otte timer på en batteriopladning”, fortæller Key Account Manager Søren Lund fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Se også:  Sonos klar med en billigere transportabel højttaler

Søren Lund tilføjer, at vandbeskyttelsen også gør, at den kan stå på kanten af swimmingpoolen eller komme med på stranden – og det er en handy sag: 23 x 10,5 x 10 cm. Kravene for at opfylde IPX7 er, at et produkt kan klare 30 minutter på én meter vand.

“Den har også indbygget mikrofon, så du kan svare på telefonopkald via højtaleren – og højtaleren kan også bruges hvis du har telefonmøde. Kommer der et opkald, stopper musikken automatisk”, siger Søren Lund.

Ydermere er der audio-in, så du via et 3,5 mm stik kan tilslutte en enhed med musik eller hente musik fra computerens samling.

Bygget til fest

LED-lys er der også indbygget i SB500, hvor du kan vælge tre forskellige lysindstillinger, som følger musikrytmen. Du kan også vælge at slå lyset helt fra. Og med 30 watt er der lagt op til en fest, der kan høres.

Se også:  Sennheiser leverer trådløs lyd til Ed Sheerans gigantkoncerter i Danmark

Det er blot at skubbe på en knap, så kan den håndtere kraftig lyd uden forvrængning tilsat lidt ekstra bas. I hver ende er bashøjtalerne placeret.

Den kan også modstå vand – IPX7-godkendt som SB300 – og en tur på gulvet. Og den har også indbygget mikrofon, så du kan klare telefonopkald via højtaleren, som automatisk sætter musikken på pause. Der er i øvrigt spilletid på op til otte timer på en opladning.

Udover trådløs afspilning, kan du tilslutte enheder via et 3,5 mm stik.

Størrelsen er 23 x 10,5 x 10 cm.

Vejledende udsalgspriser:

Philips SB300: 499 kroner.
Philips SB500: 1.499 kroner. Blå på lager – orange følger i juli.


TAGS
Shoqbox
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S