Home » Skærm » Philips’ skærm gør arbejdet nemmere
Philips’ skærm gør arbejdet nemmere

Philips’ skærm gør arbejdet nemmere

Share

Den lysende ramme omkring Philips’ nye LightFrame-monitor gør det lettere at klare de lange stræk foran skærmen

Philips LightFrame-monitor er udviklet særligt til dem, der bruger mange timer foran computerskærmen på deres kontor eller i stuen. Dioderne, der er placeret langs skærmens kant, udsender et blåt lys med en særlig bølgelængde, der beviseligt reducerer øjentræthed og hjælper med at holde fokus til lange stræk foran skærmen eller på mørke vinterdage. Effekten forstærkes af wled-teknologien i LightFrame-monitoren, som giver en klar farvevisning og konsistent lysstyrke overalt på skærmen.

Den nye LightFrame-monitor indeholder flere af Philips’ ”smart”-features, som optimerer monitorens billedgengivelse og tilpasser den til forskellige koncentrationskrævende arbejdssituationer.

Se også:  Philips nye OLED+935 [TEST]: En totaloplevelse af lyd, lys og billeder

SmartKolor er en sofistikeret farveforstærkende teknologi, der betyder mere levende og intense billeder og videoer. Derudover indeholder monitoren SmartImage, der er en teknologi, som analyserer indholdet på skærmen og tilpasser displayets ydelse løbende. SmartImage tilbyder en række indstillinger, afhængigt af hvad monitoren bruges til – kontorarbejde, billedbehandling, underholdning eller regnskab. Dette sikrer den bedst mulige oplevelse og udnyttelse af monitoren.

Sluttelig har Philips valgt at inkludere SmartTxt, som er en avanceret algoritme, der forbedrer visningen af tekstbaserede programmer som pdf-dokumenter eller e-bøger.

Takket være sine to hdmi-indgange kan LightFrame Moda også benyttes efter arbejde. Hdmi-indgangen gør det muligt at vise video eller spille musik via et enkelt kabel fra pc, dvd-afspiller, settop-boks eller kamera. Desuden har skærmen lydudgang, så man kan tilslutte højtalere eller hovedtelefoner for at opnå den bedste multimedieoplevelse.

Se også:  Mini-LED-tv'et kommer – nu er Philips også klar

Philips LightFrame-monitoren med led-bagbelysning er fremstillet uden kviksølv, hvilket garanterer en grønnere produktlivscyklus, hele vejen fra produktion til bortskaffelse.

Philips LightFrame Moda (modelnavn 248X3LFHSB/00) er på markedet fra slutningen af marts til den vejledende pris af 2.450 kroner.


TAGS
ambilight
led
LightFrame
Moda
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S