Home » Hovedtelefoner og højttalere » Philips SHB4385 Bass+ [TEST]: Masser af bas men ringe forbindelse
Philips SHB4385 Bass+ [TEST]: Masser af bas men ringe forbindelse

Philips SHB4385 Bass+ [TEST]: Masser af bas men ringe forbindelse

Share

Bass+ leverer rigelig med bas men forbindelsen er for ringe 

Helt trådløse in-ears er stadig en forholdsvis ny type produkt, og priserne er derfor typisk lidt høje. Med SHB4385 Bass+ hiver Philips dem ned i et leje, hvor de ikke har været før. Den nye model er tiltænkt de unge brugere, og som navnet antyder, er der lagt vægt på bassen

En særlig driver giver fuld skrue på de nederste frekvenser, uden du behøver at skrue voldsomt højt op for lyden. I praksis resulterer det i en noget mudret og unuanceret lyd. Det er ikke fordi, de lyder direkte forfærdeligt. De kan fint gå an til uforpligtende lytning i toget, men det er alt andet end en raffineret lytteoplevelse. Øredutterne er skabt hundrede procent i plast og er relativt store.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Det skylder især to antenner, der skyder ud i form af et par vinger på toppen. De skal være med til at sikre en stabil trådløs forbindelse, men faktisk er Bass+ blandt de ringeste, vi har prøvet af denne type in-ears, når det gælder forbindelseskvaliteten. Ikke blot er forbindelsen mellem mobiltelefon og øredutter så svag, at der opstår konstante udfald, når mobilen ligger i bukselommen.

Forbindelsen mellem de to øredutter er heller ikke stærk nok til, at du slipper for udfald mellem de to. Batterilevetiden er dog fin. Du får cirka seks timer på en opladning og ekstra seks timer, når du lægger dem i den temmelig store cylinder-beholder, der følger med. Pasformen er heller ikke dårlig, og der følger et fint udvalg af adaptere med, så alle burde kunne få dem til at sidde ordentligt i ørerne.

Se også:  Bose QC Earbuds [TEST]: Fantastisk støjreduktion, ufarlig lyd

Men det er ikke nok til at redde Bass+ fra at være et overvejende ringe produkt. På sin vis kan man sige, at de leverer, hvad man kan forvente af prisen, men så må konklusionen være, at man skal lade være at købe helt trådløse in-ears så billigt.


Philips SHB4385 Bass+
2

Sammenfatning

Pris: 799 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth in-ears hovedtelefoner
høretelefoner
phillips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S