Philips SHB4385 Bass+ [TEST]: Masser af bas men ringe forbindelse

Philips SHB4385 Bass+ [TEST]: Masser af bas men ringe forbindelse

Share

Bass+ leverer rigelig med bas men forbindelsen er for ringe 

Helt trådløse in-ears er stadig en forholdsvis ny type produkt, og priserne er derfor typisk lidt høje. Med SHB4385 Bass+ hiver Philips dem ned i et leje, hvor de ikke har været før. Den nye model er tiltænkt de unge brugere, og som navnet antyder, er der lagt vægt på bassen

En særlig driver giver fuld skrue på de nederste frekvenser, uden du behøver at skrue voldsomt højt op for lyden. I praksis resulterer det i en noget mudret og unuanceret lyd. Det er ikke fordi, de lyder direkte forfærdeligt. De kan fint gå an til uforpligtende lytning i toget, men det er alt andet end en raffineret lytteoplevelse. Øredutterne er skabt hundrede procent i plast og er relativt store.

Se også:  OLED vs. QLED [TEST]: Hvilken tv-skærm er bedst?

Det skylder især to antenner, der skyder ud i form af et par vinger på toppen. De skal være med til at sikre en stabil trådløs forbindelse, men faktisk er Bass+ blandt de ringeste, vi har prøvet af denne type in-ears, når det gælder forbindelseskvaliteten. Ikke blot er forbindelsen mellem mobiltelefon og øredutter så svag, at der opstår konstante udfald, når mobilen ligger i bukselommen.

Del denne