Multirums-musik uden internet

Multirums-musik uden internet

Share

Uanset om du sidder dybt inde i en svensk skov uden internet eller har brug for at sende musikken rundt i hjemmet klarer Philips’ trådløse multirumshøjtalere Izzy-serien sagen.

“Det er det første anlæg, som har plug-and-play uden behov for internet, en trådløs router, en app eller password. Du skal blot trykke på knappen, så er højtalerne forbundet”, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Innovations, som står bag Philips’ audioprodukter.

Der er fire nye enheder på vej på markedet som supplement til de to, som kom for nogle få måneder siden. Fælles for dem er, at du kan streame musik fra din smartphone eller tablet – eller fra de enheder, som har radio og cd-afspiller – til op til fem enheder via Bluetooth. Enten den samme musik til alle eller individuelt til hver enhed. Og med en rækkevidde på op til 100 meter, kan du virkelig sende musikken rundt.

“Udover i hjemmet, kan den eksempelvis også bruges hos tandlægen, som vil streame afslappende musik rundt i klinikkens rum, eller i butikken, som vil have musik i alle hjørner – endda med mulighed for individuel lydstyrke. Og så er det ét af de få anlæg, som kan streame cd-lyd, ligesom du også kan streame radioprogrammer”, fremhæver John Bundgaard.

LED-lys giver dig en indikation af signalstyrken, og du kan streame fra din favorit-app. Der er også Multipair, så du kan skifte mellem to enheder som afsender af musikken. En kort beskrivelse af de seks enheder, som alle leverer en rig, klar og rumfyldende lyd – fælles for dem er også, at de kan bruges alene:

Philips Izzy BM6
Den første af de fire nye: Lige til at tage med ud til poolkanten, i haven eller badeværelset, da den kan tåle vandstænk (den er IPX4-godkendt). Der er to 2”-højtalere og indbygget, genopladeligt batteri. Vejledende pris: 1.599 kr.

Philips Izzy BM60
Den anden af de fire nye: Et mikroanlæg, som også har cd-afspiller og fm-radio, ligesom den kan spille fra usb-stik. Vejledende pris 2.799 kr.

Philips Izzy BM7
Den tredje af de fire nye: Her er der mere kraft, så du kan spille et større rum op via to 3,5” højtalere. Den har også NFC.
Vejledende pris 1.899 kr.

Philips BM90
Den fjerde af de fire nye: Dit eget tårn med integreret subwoofer samt cd-afspiller, usb-stik og fm-radio. Vejledende pris 4.999 kr.

Philips Izzy BM50
Dette er et mikroanlæg, som kan streame cd’er, der er indbygget radio, og du kan også streame fra et usb-stik. 40 watt forstærker og to 2,75”-højtalere med bas. Den kan også monteres på væggen. Vejledende udsalgspris 2.499 kr.

Philips Izzy BM5
Dette er en lillebror til BM50, og den findes i tre farver: Sand, hvid og sort. Der er to 2,5” højtalere og bas.

Del denne