Multirums-musik uden internet

Multirums-musik uden internet

Share

Uanset om du sidder dybt inde i en svensk skov uden internet eller har brug for at sende musikken rundt i hjemmet klarer Philips’ trådløse multirumshøjtalere Izzy-serien sagen.

“Det er det første anlæg, som har plug-and-play uden behov for internet, en trådløs router, en app eller password. Du skal blot trykke på knappen, så er højtalerne forbundet”, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Innovations, som står bag Philips’ audioprodukter.

Der er fire nye enheder på vej på markedet som supplement til de to, som kom for nogle få måneder siden. Fælles for dem er, at du kan streame musik fra din smartphone eller tablet – eller fra de enheder, som har radio og cd-afspiller – til op til fem enheder via Bluetooth. Enten den samme musik til alle eller individuelt til hver enhed. Og med en rækkevidde på op til 100 meter, kan du virkelig sende musikken rundt.

“Udover i hjemmet, kan den eksempelvis også bruges hos tandlægen, som vil streame afslappende musik rundt i klinikkens rum, eller i butikken, som vil have musik i alle hjørner – endda med mulighed for individuel lydstyrke. Og så er det ét af de få anlæg, som kan streame cd-lyd, ligesom du også kan streame radioprogrammer”, fremhæver John Bundgaard.

Del denne