Home » Skærm » Philips omformer 2D til 3D
Philips omformer 2D til 3D

Philips omformer 2D til 3D

Share

Den nye 27″ store Philips 273G giver en langt mere realistisk
spiloplevelse og forvandler fine todimensionelle spil til 3D

Hardcore gamere ved, at jo højere opløsning, jo mere realistisk bliver et spil. Philips 273G bruger den nyeste generation af monitorer, der giver full hd 1.920×1.080-opløsning. Skærmen trækker dig med ind i oplevelserne i de nyeste 3Dspil og blu-ray-film. Philips-monitoren kommer med aktive, genopladelige og trådløse 3D-briller, der gør, at 3D-grafikken kan ses fra alle vinkler.

Med kun et par klik med musen kan man i den medfølgende pc-software omdanne 2D-film og –spil til 3D. Skærmen er hdmi 1.4a-kompatibel.

Philips ‘Smart’ features

Den nye 3D-monitor kommer med Philips ‘Smart’ features, der optimerer og justerer responstid, kontrast og billedjustering.

Se også:  Utrolig flysimulator kan blive din for 3.300 kroner

Featuren SmartContrast kombineret med den gode kontrast i den nyeste led-teknologi giver en mere realistisk oplevelse og gengiver mørke skygger og farver præcist.

I hurtige action-spil kan splitsekunder betyde, om man vinder eller taber. Er der forsinkelse mellem, hvad der sker i spillet, og hvad der vises på skærmen, er det sværere at vinde. Philips SmartResponse giver sideopdateringer på 2 ms til 2D-spil. Og derudover tilpasser Philips SmartResponse automatisk responstiden til den mest optimale i forhold til spillet eller applikationen. Resultatet er, at man ikke vil opleve vibration, skygger eller forsinkelse.

Har man brug for at lægge spillene på hylden for at lave lektier, arbejde eller andet, er den nye monitor også ideel, takket være SmartImage, der gør skærmen til en multitasker. SmartImage analyserer indholdet på skærmen og justerer indstillingerne, efter hvad der bliver vist. Der er en række indstillinger at vælge imellem – Office, Image, Entertainment og Economy.

Se også:  Her er Philips nye top-tv - B&W-højttalere, multirums-lyd og kunstig intelligens

Man kan justere indstillingerne på skærmen, men sidder man i et spil, kan man også finjustere skærmens kontrast, eksempelvis, direkte via musen med pc-softwaren SmartControl. Skærmen er desuden miljøvenlig.

Philips 273G LED-monitoren er ude på det danske marked fra december til den vejledende pris af 3.995 kroner.


TAGS
3D
Philips
skærm
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S