Home » TV » Philips nye OLED+935 [TEST]: En totaloplevelse af lyd, lys og billeder
Philips nye OLED+935 [TEST]: En totaloplevelse af lyd, lys og billeder

Philips nye OLED+935 [TEST]: En totaloplevelse af lyd, lys og billeder

Share

Philips nye flagskibs-tv har ikke bare et OLED-billede i bedste klasse, men også fremragende lyd fra B&W og Ambilight, som gør hele stuen til en del af oplevelsen

Vi har efterhånden vænnet os til, at et førsteklasses tv ikke nødvendigvis er lig med førsteklasses lyd. Nutidens tynde skærme er bare ikke i stand til at frembringe den store og fyldige lyd, som dine film, spil og serier fortjener.

Men der ér undtagelser. Philips nye OLED+935 er en af dem. Her er ikke bare kælet for billedet. Man har skabt en gennemført helhedsoplevelse, hvor lyd og lys også spiller med.

Lækkert design

Lyden frembringes ved hjælp af en avanceret soundbar, skabt i samarbejdet med ingen ringere end Bowers & Wilkins.

Den fungerer som en stander under tv’et, der skal monteres, når man sætter tv’et op. Det gør installationen en anelse mere besværlig end med et almindeligt tv, men hvis man er to til opgaven er den klaret i løbet af 10 minutter. 

Der er kælet for designet. Tv’et er udført stilrent i stål og krom, og højttaleren er beklædt med stof fra danske Kvadrat. Det er et rigtig nydeligt tv. Det samme er fjernbetjeningen, som har skotsk  Muirhead-læder på bagsiden. Kvalitetsfornemmelsen halter dog lidt i knapperne, som føles billige og lidt for plastikagtige.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

Brugerfladen er baseret på Android TV, så det er ret nemt at komme op at køre med apps, streaming, diverse tilkoblinger og smarte funktioner. Især hvis du har en Android-mobil. Så kan tv’et overtage indstillingerne derfra.

Da der er tale om Philips’ top-tv, får den alt, hvad den kan trække af optimeringer og nye funktioner. Det ualmindeligt flotte og konstrastrige OLED-panel får assistance af en ny P5-processor, som med kunstig intelligens giver endnu bedre billedkvalitet, hvor det er muligt. Uanset kilde får man som minimum et anstændigt billede og som maksimum, når indholdet er velproduceret, fuld 4K-kvalitet og med HDR (HLG, HDR10, HDR10+ og Dolby Vision understøttes) et fuldstændig fremragende billede. Der er flot glød i farverne, skarphed i detaljerne og dybde i kontrasten. 

Stor surround-lyd

Tv’et understøtter filmmaker-mode, kalibreret af Hollywood-instruktører, så film vises præcis, som de var tænkt i studierne. Og det er faktisk mere end bare en gimmick, omend Philips’ egen Cinema-tilstand også gør det godt.

Se også:  CES: Nye Samsung-tv'er – kæmpe-skærme og endnu bedre Neo QLED

En ny funktion beskytter skærmen mod burn in. Ved hjælpe af kunstig intelligens kan tv’et registrere logoer og andre fastplacerede elementer, der kan brænde sig fast. Disse områder dæmpes for at minimere risikoen for skader.

TAGS
OLED-skærm
OLED-tv
Philips
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S