Home » Skærm » Philips Momentum 558M1RY [TEST]: Gigantskærm til gameren
Philips Momentum 558M1RY [TEST]: Gigantskærm til gameren

Philips Momentum 558M1RY [TEST]: Gigantskærm til gameren

Share

Vil du have en kæmpe skærm med gode specs til gaming, indbygget kvalitetslyd fra B&W og lyseffekter i rammen, så kan Philips Momuntum-skærm være den helt rette løsning

Det er i sandhed blevet højsæson for gaming. To spritnye konsoller er på markedet, en række spændende spiltitler er ude og det endda samtidig med at det meste af landet er lukket ned, så den står på hjemmeunderholdning det næste stykke tid.

Uanset hvordan du ønsker at spille så står og falder hele oplevelsen med den skærm og de højttalere du har til rådighed. Med Momentum 558M1RY giver Philips dig maks på begge dele.

Målrettet konsolgameren

Skærmstørrelsen er 55 tommer. Altså på størrelse med et standard-tv. For den moderne bruger, som udelukkende modtager sit tv-indhold via streaming, kan Momentum 558M1RY således fint fungere som tv. Skærmen er dog først og fremmest rettet mod gaming, mere specifikt konsol-gaming ifølge Philips selv.

Momentum 558M1RY er baseret på et VA LCD-panel og byder på 4K-opløsning samt AMD FreeSync Premium Pro, som sikrer et smidigt billede med høj kontrast.

Opdateringsfrekvensen er “kun” 60 Hz eller 120 Hz, hvis du kan leve med den halve opdateringsfrekvens. I hvert fald hvis du bruger HDMI. Og det gør man jo, hvis man spiller på konsol. Via DisplayPort er det muligt at få 120 Hz ved 4K, men det er kun aktuelt for pc-gamere.

Se også:  Philips B97 [TEST]: Skil lydbaren ad og få mere surround

Skærmen er således ikke fuldt ud i stand til at understøtte den maksimale ydelse i de nyeste konsoller (8K er selvsagt også udelukket). En responstid på 4 ms er umiddelbart heller ikke vildt imponerende.

Men det er ikke desto mindre en flot oplevelse at beskue skærmen, når spillene ruller over den. Vi sluttede den nye PlayStation 5 såvel som den nye Xbox Series X til konsollen og spillede blandt andet Spider Man: Miles Morailles og Assasins Creed: Valhalla, som er optimeret til udnytte de grafiske kræfter i konsollerne til det yderste.

Lyseffekter og storslået lyd

En del af æren for den storslåede oplevelse tilfalder også Ambiglow-teknologien, som skaber en ring af matchende lys fra skærmen, når du spiller. Det er med til at øge oplevelsen og suge spilleren helt ind i spillet.

Se også:  Huawei MateView GT [TEST]: Hurtig gamingskærm med kontorpotentiale

Dertil kommer lyden, som er af en klasse, man sjældent oplever i en skærm som denne. Momentum 558M1RY er udstyret med en højttaler af Bowers & Wilkins. Soundbarren er bygget ind i skærmen, hvilket betyder, at brugerne kan tænde og spille med det samme. Barren har en totaleffekt på 40 Watt, et 2.1 kanals lydsystem, DTS-lyd og en frekvensrespons på 50Hz til 20KHz.

Systemet har flere forskellige lydindstillinger, som er designet specielt til gamere såsom Sport & Racing, RPG & Adventure, Action. De er med til løfte oplevelsen betydeligt. Man får en imponerende surround-fornemmelse, masser af klarhed i detaljerne og en massiv bund, så man bliver revet med, samtidig med at man tydeligt kan høre ethvert lille fodtrin bag dig.

Der er også lydindstillinger som Film, Musik og Personal, for skærmen er faktisk også glimrende til mange andre formål end gaming. Man vil dog næppe vælge den, hvis man absolut ingen intention har om at spille, men hvis gaming udgør en væsentlig del af dine underholdningsvaner, så kan Momentum 558M1RY være et udmærket valg.

Pris: 9.683 kroner


TAGS
gamingskærm
Philips
Spillekonsol

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S