Home » Skærm » Tynd skærm med ultrabredt farvespektrum
Tynd skærm med ultrabredt farvespektrum

Tynd skærm med ultrabredt farvespektrum

Share

Philips Moda 245C7QJSB er den tyndeste skærm fra Philips. Den måler 24 tommer og har forbedret Full HD samt den seneste Ultra Wide Color teknologi

Moda 245C7QJSB er den tyndeste skærm fra Philips og kommer med en meget smal kant, der giver visning fra kant til kant, hvilket skaber minimal forstyrrelse og maksimum koncentration. Med forbedret Full HD og den seneste Ultra Wide Color teknologi, leverer skærmen klarhed i alle detaljer og et udvidet udvalg af farver for en strålende visuel oplevelse for brugeren.     

Den kommer med en meget smal kant, der giver visning fra kant til kant, hvilket skaber minimal forstyrrelse og maksimum koncentration. Med forbedret Full HD og den seneste Ultra Wide Color teknologi, leverer skærmen klarhed i alle detaljer og et udvidet udvalg af farver for en strålende visuel oplevelse for brugeren.

Produkt Manager hos MMD Philips skærme Europa, Artem Khomenko, forklarer hvad der får denne skærm til at skille sig ud: ”Denne er den første i en ny serie af skærme til hjemmet, der kombinerer elegant Moda design med Ultra Wide Color teknologien. De fleste bruger både deres hjemmecomputer til koncentreret arbejde og til underholdning – og den nye 24-tommer skærm understøtter begge dele. Skærmen tager sig godt ud både i dagligstuen og på skrivebordet og giver en helt særlig oplevelse, med farvegengivelse der er mere realistisk end nogensinde før.”

Se også:  Philips Momentum 558M1RY [TEST]: Gigantskærm til gameren
Minimalistisk look

Den nye skærm skiller sig særligt ud i forhold til sit elegante udsende. Som en del af Moda designserien, har skærmen en tykkelse på kun 5,2 mm. Det minimalistiske udseende komplimenteres af den ultra smalle ramme: Den yderste kant på tre af siderne er ikke tykkere end 2.5 mm. Ud over et opgraderet udseende, gør det rammeløse design 245C7QJSB til et velegnet valg for dem, som gerne vil underholdes, da skærmen tillader god plads til videoer og billeder samtidigt med at være ideel i et multi-display setup.

Skarp oplevelse med Ultra Wide Color

Ultra Wide Color teknologien giver et bredt spektrum af farver og skaber mere strålende billeder. Med mere naturlige grønne farver, levende røde og dybere blå, lader skærmen både underholdning, billeder og arbejde komme til sin ret. Teknologien opnår denne effekt gennem hardwareforbedringer fremfor at finjustere farveindstillingerne gennem software. Selve panelet er baseret på IPS teknologien, der understøtter den ekstra brede betragtningsvinkel på 178 grader.

Se også:  Philips' fede hi-fi-hørebøffer kommer endelig i handlen

Med en opløsning på 1920 x 1080 i Full HD, leverer skærmen konstant klare detaljer og kontraster, der komplimenterer farvenøjagtigheden og den brede farveskala, der opnås ved Ultra Wide Color. Flicker-Free teknologien (som regulerer lyset for et mere stabilt billede) SmartContrast og SmartImage (der automatisk justerer indstillingerne efter det indhold der vises) arbejder sammen om at gøre multimedie oplevelser hjemme mere medrivende. Skærmen er udstyret med HDMI, og med DisplayPort for at øge farten på dataoverførsler.

Den nye Philips 245C7QJSB C-Line skærm, har en vejledende salgspris på 1.629 Kroner, og vil være i butikkerne i februar 2017.


TAGS
Moda
Philips
Ultra Wide Color

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S