Home » TV » Philips leverer smart underholdning til hospitalssengen
Philips leverer smart underholdning til hospitalssengen

Philips leverer smart underholdning til hospitalssengen

Share

HeartLine-TV’et har 19” skærm, indbygget Chromecast og adgang til Google Play Store. Det er det første tv designet specifikt til hospitalssektoren

Heartline er det første TV designet specifikt til sundhedssektoren. Der er skabt med et antimikrobielt tilsætningsstof i rammen af TV’et, der danner et beskyttende skjold, der hindrer vækst af de mest almindelige mikroorganismer, såsom Staphylococcus aureus (Gastroenteritis), Escherichia coli (E Coli) og Klebsiella (lungebetændelse). Det egner sig derfor til installation tæt på patienter.

En hærdet flad front med sikkerhedsglas gør det nemt at rengøre. Glasset er hydrofobt og afviser fingeraftryk. Der er ingen hævede knapper, hvilket betyder, at der ikke er sprækker, som bakterier kan gemme sig i og tv”et har en galvaniseret isolering, der sørger for den sikrest mulige forbindelse til patientens hovedtelefoner. På den måde kan strøm ikke gå fra hovedtelefonens kredsløb til det omgivende elektriske miljø, hvilket sikrer både patient og følsomme medicinske instrumenter.

Se også:  Computer kan fortælle om man dør af corona
Personlig underholdning

Med en indbygget Chromecast er det nemt for patienten at streame underholdning fra sin mobil eller bærbare, ligesom lægen kan vise præsentationer af en operation eller et behandlingsforløb.

Det køre Android som styresystem og alle apps skifter til det sprog, som patienten har valgt i menuen. Favorit-kanaler, YouTube-kanaler og andre streamingtjenester er tilgængelige under patientens personlige konto, så alt vil føles velkendt.

Integrerede trykfølsomme knapper lyser, når patienten holder en finger hen til dem. Desuden gør et integreret læselys placeret under TV’ets bund det muligt for patienter at læse både dag og nat, og en knap på forsidens trykfølsomme panel styrer lyset og regulerer styrken.

Se også:  Et væld af tv-nyheder fra Samsung

Philips HeartLine 19HFL5014W/12 vil tilgængelig fra november 2019.


TAGS
hospital
Philips
sundhed
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S