Home » Hjemmeunderholdning » Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen
Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen

Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen

Share

Det nye Philips Fidelio-system er baseret på den trådløse DTS Play-Fi-teknologi og består af både soundbar, subwoofer og højttaler i kvalitetsdesign

Philips udvider muligheder for at forbinde sine lyd- og billedenheder trådløst med en række nye produkter, baseret på DTS Play-Fi-teknologien.

Den nye serie består af Fidelio FB1 soundbar, Fidelio FW1 subwoofer og Fidelio FS1 højtaler.

Den er baseret på et »intelligent« økosystem, hvor hver højttaler kan registrere, når den er blevet tilsluttet en anden, uanset om det er FB1-soundbaren til FW1-subwooferen eller ved at tilføje FS1 som de bagerste kanaler eller tilføje en anden FS1 til at lave et stereopar. I hvert tilfælde vil produkterne justere automatisk for at sikre, at den bedst mulige akustiske ydeevne leveres.

Stor lyd og lækkert design

Fidelio FB1 er en diskret, slim-line 7.1.2-soundbar, specielt designet til at komplementere de seneste kantfrie, minimalistiske high-end-tv’er. Den har 15 drivere og 310 W styrke.

Se også:  B&O klar med overdådig soundbar i modulært design

Soundbaren er opdelt i uafhængige kabinetter til dens LCR-sektioner for at sikre stor klarhed. Hver af LCR-kanalerne har også et par mellemtone-drivere monteret på hver side af en diskanthøjttaler i et klassisk d’Appolito-arrangement for bedre integration af mellem- og høj områdelyden.

To sidevendte drivere er monteret, en i hver ende af soundbaren for yderligere at udvide lyden i rummet og for at skabe en overbevisende surround-effekt. To dedikerede Dolby Atmos-drivere monteret på toppen af soundbaren på hver side af et dedikeret baskabinet med to subwoofere gør lydoplevelsen endnu større.

Der er Muirhead-læder omkring kanten af soundbaren, som er beklædt med akustisk gennemsigtigt metalnet.

Styrke til store rum

Den trådløse Fidelio FW1-subwoofer har en stor nedadvendt 8″ bashøjttaler-driver suppleret af to sidemonterede, store passive radiatorer – der arbejder back-to-back – og med en kraftig 200W forstærker for at give dyb, hurtig og detaljeret bas.

Se også:  Sonos lancerer billig soundbar - se dansk pris her

Designet er udført i en blanding af Muirhead-læder og træfinish med en top af børstet aluminium.

Den trådløse FS1-højttaler har et fleksibelt tre-vejs-design, der gør det muligt at bruge den som enten en enkelt enhed, som et stereopar eller som satellithøjttalere i et 7.1.4-system med FB1 og FW1.

Specifikation inkluderer en frontvendt diskanthøjttaler, en vinklet, opadrettet mellemtoneenhed og en nedadvendt bashøjttaler i sin egen dedikerede del af kabinettet. Basydelsen forstærkes yderligere af tilføjelsen af to passive radiatorer.

En styrke på 60W gør det muligt for FS1 at spille mellemstore til større rum op.

FS1 deler designprofil de øvrige produkter, i sin blanding af Muirhead-læder og metal. Indbyggede LED-lys synkroniserer med Philips’ Ambilight-tv, så lys-effekterne fylder hele rummet.

De nye Philips Fidelio AV-produkter kommer i butikkerne senere på året. Lanceringsdato og priser er endnu ikke annonceret.


TAGS
Fidelio
Philips
soundbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S