Philips klar med 5K-skærm

Philips klar med 5K-skærm

Share

Philips giver dig 27-tommers knivskarpt 5K-billede i den nye 275P4VYKEB-skærm

Skærmen er den første i Philips sortiment med 5K-opløsning. De 14,7 millioner pixels (5.120 x 2880) giver fire gange så høj en opløsning som Quad HD, og over 50 procent højere end Ultra HD.

Den høje opløsning betyder, at dit skærmområde forøges med 1.000 vandrette og 700 lodrette pixels sammenlignet med en 4k-monitor. Det er nok til et ekstra CAD-værktøjsvindue, for eksempel til at sammenligne en serie af billeder eller professionel grafik, eller blot for at holde et ekstra mailvindue åbent.

Avanceret PLS teknologi sikrer ekstra bred betragtningsvinkel på 178 grader og med PerfectKolor giver den nye 5K skærm en standardindstillet farve med 99% Adobe RBG og 100% sRGB ensartethed – så brugerne kan være helt sikre på, at hver eneste farve lever helt præcist op til kravene. Men farverne er ikke kun nøjagtige; de er også jævne og rige. Med 10-bit farvesupport giver den nye skærm en rig farvedybde og kan gengive mere end en milliard forskellige farver – flere end øjet nogensinde vil kunne skelne. Takket være 12-bit intern behandling bliver alle farver genskabt jævnt og naturligt, uden gradueringer eller andre gener.

Skabt til fagfolk

Ud over at levere strålende, nøjagtige farver og en 5K opløsning, er skærmen udstyret med en række funktioner, som er tilpasset den måde, professionelle brugere arbejder på, med webcam og mikrofon til at samarbejde og dele viden med kolleger og kunder, plus indbyggede højttalere for livagtig lydgengivelse. Skærmen blænder ikke, og den flimmerfri teknologi holder øjnene friske selv efter timers fokuseret detaljearbejde. Derudover sikrer SmartErgoBase standeren, der kan vippes, drejes og højde-justeres til hver brugers individuelle præferencer, maksimal komfort. Den holder også kabler ryddet af vejen, hvilket frigør mere plads på skrivebordet.

For at kunne koble effektivt op med forskellige datakilder, understøtter den nye skærm også USB 3.0, med en overførselshastighed på 5 GByte i sekundet.

Philips 275P4VYKEB er i butikkerne fra begyndelsen af april og kommer til at koste 11.999 kroner.

Del denne