Philips klar med 5K-skærm

Philips klar med 5K-skærm

Share

Philips giver dig 27-tommers knivskarpt 5K-billede i den nye 275P4VYKEB-skærm

Skærmen er den første i Philips sortiment med 5K-opløsning. De 14,7 millioner pixels (5.120 x 2880) giver fire gange så høj en opløsning som Quad HD, og over 50 procent højere end Ultra HD.

Den høje opløsning betyder, at dit skærmområde forøges med 1.000 vandrette og 700 lodrette pixels sammenlignet med en 4k-monitor. Det er nok til et ekstra CAD-værktøjsvindue, for eksempel til at sammenligne en serie af billeder eller professionel grafik, eller blot for at holde et ekstra mailvindue åbent.

Avanceret PLS teknologi sikrer ekstra bred betragtningsvinkel på 178 grader og med PerfectKolor giver den nye 5K skærm en standardindstillet farve med 99% Adobe RBG og 100% sRGB ensartethed – så brugerne kan være helt sikre på, at hver eneste farve lever helt præcist op til kravene. Men farverne er ikke kun nøjagtige; de er også jævne og rige. Med 10-bit farvesupport giver den nye skærm en rig farvedybde og kan gengive mere end en milliard forskellige farver – flere end øjet nogensinde vil kunne skelne. Takket være 12-bit intern behandling bliver alle farver genskabt jævnt og naturligt, uden gradueringer eller andre gener.

Skabt til fagfolk

Del denne