Home » Netværk » Test: Få smartere lys i hjemmet
Test: Få smartere lys i hjemmet

Test: Få smartere lys i hjemmet

Share

Med Philips Hue kommer hjemmets belysning på netværket, så du kan styre lysstyrke, farver og meget andet med et par klik på mobilen

Dit tv er sikkert allerede på netværket, og det samme gælder måske dit musik-anlæg, din el og din varme. Så hvorfor ikke også hjemmets belysning? Philips er førende på denne front, og vi ser nærmere på, hvad der er muligt med det populære Philips Hue system lige nu.

Stort sortiment

Sortimentet af Hue-produkter er efterhånden rimelig stort. Der findes et pænt udvalg af forskellige typer pærer samt en række tilbehørsprodukter, der gør det muligt at styre lyset på forskellig vis. Vi testede systemet med et starter-kit bestående af en Bridge og tre Colour-pærer suppleret med den nye motion sensor.

Se også:  Her er Philips nye top-tv - B&W-højttalere, multirums-lyd og kunstig intelligens
Nem opsætning

Uanset hvilke Hue-produkter, du anvender, forbindes de til dit trådløse internet via en Hue Bridge. Den fungerer som en slags basestation og kan administrere op til 50 pærer i hjemmet.
Installationen klares relativt nemt. Du henter Hue-appen, som selv sørger for at finde din hub. Herefter skaber du kontakt til dine pærer og dit øvrige udstyr.

Tilpasses din dagligdag

Selvom du sådan set sagtens bare kan tænde og slukke lyset på stikkontakten helt som med almindelige pærer, så styres Philips Hue nu engang bedst fra din smartphone. Via den tilhørende app kan du regulere lysstyrke, vælge temaer og meget andet. Du kan gøre det med øjeblikkelig virkning, eller du kan programmere lyset til at skifte på givne tidspunkter, så det passer med dine daglige rutiner. Sæt det til at tone ned en halv time, før du skal sove, tone op igen, når det er tid til at vågne eller få det til at aktivere den lumre hyggebelysning lørdag aften kl. 21.

Se også:  Nyt smart home-system gør hjemmet bæredygtigt og intelligent

Lyset kan ikke bare styres, når du er indenfor hjemmets rammer. Det kan styres, hvor som helst du er via nettet. Skulle du have glemt at slukke lyset i kælderen, før du gik, kan du således bare gøre det med mobilen. Ved at bruge mobilens gps til at registrere din placering kan lyset også tænde automatisk, når du kommer hjem, og slukke det, når du går.

Philips Hue Starter kit
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Lyskvalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger:

Hue er nemt at sætte op og byder på et utal af muligheder for at betjene og automatisere lyset – ikke mindst på grund af den store kompatibilitet med andre apps og produkter. Der er ingen bedre vej til smart lys i hjemmet lige nu.

Sending
User Review
5 (2 votes)
TAGS
belysning
hue
Philips
Philips Hue
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S