Philips Hue white ambience starter kit [TEST]: Philips genopfinder sig selv

Philips Hue white ambience starter kit [TEST]: Philips genopfinder sig selv

Share

Ingen artikel om smart lys er komplet uden en omtale af Philips’ Hue-system. Vi gør status og prøver at finde ud af, hvad vi mangler til at styre dumme pærer

Det er ikke noget, vi skænker mange tanker til hverdag, men hollandske Philips startede faktisk med at fremstille elektriske pærer – glødelamper – tilbage i 1891. Efter mange år med radioer og senere fjernsyn, som nu er solgt fra, kan koncernen siges at være vendt tilbage til sine rødder og fokuserer i selskabet Philips Lighting på alt fra lyskilder til komplette løsninger til det offentlige rum.

Hip, Hip, Huerra

Vi tager næppe munden for fuld, når vi siger, at Philips Hue er for smart lys, hvad Apple er for smartphones og Sonos for trådløse højttalere. De tre mærker har så at sige ”opfundet” hver af de produktkategorier, som de er bedst kendt for, og de fortsætter hver for især med at være den målestok, udfordrerne skal acceptere at blive sammenlignet med.

Se også:  Ecovacs Winbot 950 [TEST]: Lad robotten klare vinduespudsningen

Det fælles nøgleord for Hue, iPhone og Sonos Play er brugervenlighed eller convenience (komfort). Ultimativ kvalitet kan altid diskuteres, men ingen vil bestride, at det er nemt at komme i gang med de tre mærkers produkter, og den daglige brug er heller ikke noget problem.

Den slags succesoplevelser, kombineret med venlig support, hvis noget driller, er mere end merprisen i forhold til discountløsninger værd for mange forbrugere.

Del denne