Home » Smart hjem » Philips Hue Play Gradient Lightstrip [TEST]: Løft underholdningen til et nyt niveau
Philips Hue Play Gradient Lightstrip [TEST]: Løft underholdningen til et nyt niveau

Philips Hue Play Gradient Lightstrip [TEST]: Løft underholdningen til et nyt niveau

Share

Med Philips nye Play Gradient Lightstrip og en Sync Box kan du forvandle din dagligstue til et underholdningsrum, hvor farvestrålende smart lys understøtter, hvad der ruller over tv-skærmen, uanset om det er film, musik eller computerspil

Vi kan ligeså godt forberede os på det. Det bliver et vinter-halvår præget af hjemmehygge. Der har derfor næppe været et bedre tidspunkt at opgradere underholdningsudstyret i stuen.

Et af de vildeste løft, du kan tilføre din hjemmebio, kommer i form af den nye Play Gradient Lightstrip fra Philips Hue. Allerede sidste år fik vi den første fornemmelse af, hvordan Hue kan bidrage til underholdningen. Med en HDMI Sync Box koblet mellem dine afspilningsenheder og dit tv ændres lyset i dine farvede Hue-pærer i takt med det, der sker på skærmen.

De følger farveskiftene og lysniveauet, så de understøtter og forstærker handlingen, hvad enten der er tale om en spændingsfilm, et computerspil eller en koncertoptagelse.

Se også:  Julelyset bliver stemmestyret i år

Med Gradient Lightstrip går Hue imidlertid et stort skridt videre. Her får du en LED-strip, der er skabt specifikt til dette formål.

Gør rummet levende

Den bøjelige strip sættes bagpå tv’et. Den fås i forskellige størrelser skabt til henholdsvis 55-60”, 65-70” og 75-85” tv’er.

Opsætningen sker nemt. Du klistrer fire små skinner bag på dit tv, og de holder LED-strippen fast.

Derefter sætter du den ene ende af lyskæden ind i en adapeter, som forbindes med strømforsyningen, der endelig sluttes til en stikkontakt. Det er sådan set det hele.

Omkring skærmen og op på væggen i en vinkel af 45 grader spreder kæden et levende farvet lys, perfekt afstemt til indholdet på din tv-skærm. Der er ikke tale om isolerede dioder, men en lyskilde, der flydende glider fra den ene farvenuance til den anden.

Se også:  Wiz [TEST]: Fleksibelt og prisstærkt system

Det resulterer i en naturlig forlængelse af farverne på skærmen.

I en godt mørktlagt stue og med et fornuftigt lydanlæg koblet på hjemmebioen er det altså en ret forrygende effekt, Play Gradient Lightstrip bidrager med. Den giver lige det sidste store skub til, at man bliver helt indhyllet i handlingen. Ikke mindst i spil, som man lever sig betydeligt mere ind i, når rummet bliver levende med farver.

Tilslut fire afspillere

Har du et Philips-tv med Ambilight, vil du sandsynligvis nu sidde og tænke: ”Hm, men er det ikke det samme som mit tv allerede gør?” Jo, det er det faktisk.

Play Gradient Lightstrip er i virkeligheden en slags ”gør-det-selv-Ambilight” til de tv’er, som ikke har Ambilight i forvejen.

TAGS
hue
Philips Hue
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S