Home » Smart hjem » Philips Hue Flourish [TEST]: Lampen får digitale assistenter
Philips Hue Flourish [TEST]: Lampen får digitale assistenter

Philips Hue Flourish [TEST]: Lampen får digitale assistenter

Share

Det smarte hjem rykker på sig, og Philips leverer flere muligheder end nogensinde med ikke blot pærer, men også selvstændige lamper med digitale assistenter

Der er ingen tvivl om, at Philips Hue-pærer står forrest i feltet, når det gælder smarte elpærer. Og netop muligheden for at gøre sit hjem smart via opkoblet lys er populært i Danmark. Philips byder da også på andre muligheder for smart lyssætning end at installere Philips Hue-pærer i dine eksisterende lamper. Firmaet bag har nemlig udvidet deres sortiment af selvstående lamper til hjemmet såsom Philips Hue Flourish-loftlampe, og det kan være værd at overveje, når der skal investeres i nye lamper til hjemmet.

Nem installation

Philips Hue Flourish er blot en af de efterhånden mange smarte Philips-lamper, og denne model fås også som en hængende loftlampe (pendel) samt som bordlampe.

Flourish-loftlampen er af god kvalitet med en glas-halvkugle, der har en rillet effekt, som giver plafonden et flot look. Lampen var nem at installere og adskiller sig ikke fra andre loftlamper, der skal sættes op i hjemmet. Lyset er flot og skarpt og leveres ikke af en pære, men derimod en Philips-LED-strip, der er fastgjort rundt i indersiden af lampen. Rillerne i lampens glas kommer særligt til deres ret, når du vælger at benytte lampen med forskellige farver.

Se også:  Stemmestyrede højttalere [STORTEST]: Stemmestyring her, der og alle vegne

Efter installationen kan du styre lyset via Hue-appen til din telefon. Her kan du se dine Philips Hue-produkter og lave særlige rutiner. Bruger du Hue Flourish i soveværelset kan du f.eks. vælge en wakeup-rutine, der ligesom selskabets smarte wakeup-lamper stille skruer lyset op om morgenen, så du vågner blidere. Der findes også en go to sleep-rutine, men hvorimod vågne-funktionen er praktisk, da man som regel skal op på samme tidspunkt på de samme dage, så er det sjældent, at man går i seng på præcist samme tidspunkt, så her ville det være rart at kunne aktivere denne efter behov.

Du kan dog også skabe dine egne skræddersyede rutiner. Der er masser af muligheder for tilpasning, både da lampen kan vise 16 millioner farver samt hvide nuancer, og da lampen kan synkroniseres med resten af sortimentet af Hue-produkter, visse

Se også:  Ny elpære er utrolig energibesparende - bruger 60 % mindre strøm

Philips-tv’er med mere, og den er desuden Apple Homekit-kompatibel. Der findes derudover masser af tredjeparts apps, der kan udnytte Philips Hue-produkter.

Digitale assistenter styrer lampen

Lampen kan styres via appen fra mobil eller tablet, og den understøtter også forskellige digitale assistenter som Amazon Alexa, Apples HomeKit (Siri) samt Google Assistent. Dermed kan du fra din smartphone, smart-ur eller smart-højttaler nemt bede din favorit-assistent om at slukke eller tænde loftlampen samt justere på lysprocenten. Det virker utroligt godt, og man kommer hurtigt til at sætte pris på ikke at skulle op af sengen eller sofaen for at tænde eller slukke lys eller justere lysprocenten eller farve, så det passer med situationen.

Philips Hue Flourish Loftlampe
  • Features
  • Design
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Philips Hue Flourish Loftlampe

»Er du på udkig efter nye lamper til dit hjem, og vil du kunne styre dem via stemmen, så er Philips’ udvalg af dedikerede smart-lamper værd at overveje. Philips Hue Flourish byder på nem betjening, høj kvalitet og mange muligheder.«

Pris: 1800 kr.
Teknologi: LED, 24 V
Effekt: 32 W (Modsvarer en elpære på: 178 W)
Levetid: 25.000 timer
Farve: 2000-6500 K, Hue White Color Ambiance
Maks. lumen: 2400 lm
Farver: 16 mio.
Mål/vægt: (HxLxB) 14,1 x 35,9 x 35,9
cm/3,01 kg
Virker med: Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistent
Krav: Kræver en Hue Bridge

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
digital assistent
hue
Philips
smart lys
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S