Home » Smart hjem » Philips Hue Amarant [TEST]: Stemningslys til de lange sommeraftner
Philips Hue Amarant [TEST]: Stemningslys til de lange sommeraftner

Philips Hue Amarant [TEST]: Stemningslys til de lange sommeraftner

Share

Amarant er den nyeste udendørslampe i Hues efterhånden omfattende sortiment til haven. Den udgør en diskret lyskilde, som kan gøre de lange sommeraftner endnu mere magiske

Selvom vi har dejligt lange sommeraftner i Danmark, så går solen altså ned på et tidspunkt.

Især når vi nærmer os sensommer, kan lidt kunstig lyssætning yde velkommen assistance til de svindende solstråler. Her er Hue en oplagt løsning. Producenten har opbygget et imponerende udvalg af smart udendørsbelysning, som imødekommer stort set ethvert behov. Amarant er det seneste produkt i rækken.

Indirekte lys

Her er det ikke lampen, der er i fokus. Det er lyset. Amarant er udformet som et aflangt lysrør med et metalskjold, som vinkler lyset for at give en jævn spredning. Den vandafvisende lampe placeres neden for en mur, under et tag, foran et buskads, i indkørslen eller et andet sted, hvor der er noget, lyset kan reflekteres på.

Flere lysrør kan placeres, så de oplyser for eksempel en endevæg i haven. Vælg mellem utallige farver.

Flere lysrør kan placeres, så de oplyser for eksempel en endevæg i haven. Vælg mellem utallige farver.

Der er således tale om en slags indirekte lys, som uden nødvendigvis at gøre særlig meget opmærksom på sig selv skaber en atmosfære i haven eller på terrassen. Med en lysstyrke på op til 1400 lumen, mulighed for adskillige millioner farver samt et utal af lyseffekter kan Amarant dog også være alt andet end diskret, hvis man ønsker det.

Se også:  Philips Hue Inara [TEST]: Retrohygge i haven
Nem installation for alle

Amarant er del af Hues lavvolts-serie til udebelysning. Ret unikt for netop denne serie er, at den ikke kræver professionel installation. Du skal blot bruge en udendørs stikkontakt og en Hue Bridge.

Helt ny Hue-app

Denne sommer er der blevet frigivet en opgraderet og rede­signet Hue-app, som giver nemmere og endnu mere omfattende kontrol med dit Hue-system.

Den nye Home-tab gør det nemt at skifte scener og kontrollere lyskilder via din egen private væg af små fliser.

I iOS er widgets nu erstattet af shortcuts, som giver hurtigere adgang til dine lyskilder, og hvad der tidligere hed ”rutiner”, er nu ”automatiseringer”. I en let overskuelig menu samles de alle, inklusive hjemme- og ude-automatiseringer, baseret på din placering.

Se også:  Så er der nye Hue-lamper til haven

Flere lyskilder kan kobles sammen i kæder og trække strøm fra samme strømforsyning, En strømforsyning følger dog ikke med Amarant, så du skal enten være i besiddelse af sådan en fra et andet produkt eller tilkøbe en.

Det følger der med i pakken.

Kompatible strømforsyninger fås med enten 40 W eller 100 W. Amarant trækker 20 W, så overvej, hvor mange andre lyskilder du vil have koblet på, og tjek, hvor meget de hver især trækker, før du gør dit køb.

TAGS
hue
Philips Hue

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S