Home » Hovedtelefoner og højttalere » Philips Fidelio X3 [TEST]: Vellyd af en anden verden
Philips Fidelio X3 [TEST]: Vellyd af en anden verden

Philips Fidelio X3 [TEST]: Vellyd af en anden verden

Share

Fidelio X3 er for dem, der sætter vellyd over alt andet. Der er ingen smarte funktioner men en sand overflod af lækre klangdetaljer

Trådløs forbindelse, støjreduktion og andre smarte egenskaber er bekvemmeligheder, som kan være svære at undvære, når man lytter til musik på farten. Handler det udelukkende om lydkvaliteten er pengene dog bedre givet ud på et sæt kablede hovedtelefoner uden avancerede funktioner

Det er Fidelio X3 et glimrende bevis på. Det koster cirka det samme som nogle af de bedste ANC-hovedtelefoner, men byder på højere lydkvalitet. 

Der er en åbenhed i lydbilledet, et overskud i gengivelsen og en stram og fokuseret bund, som får din yndlingsmusik til at leve på ny, med nuancer, som du måske aldrig har oplevet før.

Se også:  JBL 660NC [TEST]: Måske det bedste headset til en tusse

Der er brugt store 50 mm multilags polymer-drivere, vippet, så de rammer øregangen helt præcist.

Med en HRA-certificering er der garanti for, at X3 kan gengive den helt fine opløsning, når du lytter til musik i hi-res-kvalitet. 

Der er tale om et åbent design. Lyden fosser dermed ud i dine omgivelser, men denne konstruktion er nu engang den optimale rent lydmæssigt, så vi isolerer os hellere end gerne for at kunne nyde den.    

Sidder behageligt

Ørekopperne er dejlig store. De er nydeligt bygget med Kvadrat-stof på ydersiden, mens puderne, som går hele vejen rundt om ørerne, er beklædt med blød velour, der sikrer dig komfort i den absolutte luksusklasse.

Du kan bære Fidelio X3 i timevis. På bøljen af den lette stålramme er der sort Muirheadlæder, og det sanmme er der på det bløde bånd nedenunder, hvilket betyder, at headsettet hviler stort set umærkeligt oven på hovedet.

Fidelio X3 tilsluttes din afspiller med et 3 meter langt, aftageligt kabel med minijackstik i enden. Der er også en adapter til fuldstørrelse jack, og derudover medfølger et balanceret kabel med TRRS-stik for tilslutning til hi-res-enheder. 

Ren vellyd

Mulighed for trådløs forbindelse er der ikke, og Fidelio X3 er helt blottet for højteknologiske funktioner. Alt er sat ind på lydkvalitet og komfort. Her leverer det varen i forrygende grad. Det er først og fremmest et headset til hi-fi-hovederne, men den åbne lyd samt det afbalancerede og relativt lineære lydbillede betyder, at hovedtelefonen også kan appellere til musikproducere.

Se også:  Sony SRS-NB10 [TEST]: Tag lyden på nakken


TAGS
Fidelio
hovedtelefoner
trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S