Philips Fidelio B5 [TEST]: Smart surround-alternativ

Philips Fidelio B5 [TEST]: Smart surround-alternativ

Share

Med aftagelige trådløse højttalere er Philips Fidelio B5 et fint alternativ til ægte surround.

Den halv meter brede lydbar har aftagelige højttalere i hver sin ende. Og de kan så fungere som baghøjttalere. De tilslutter sig selv automatisk, og da de har indbygget batteri, er de 100 procent trådløse. Batteriet oplades, når du kobler dem på lydbaren igen – og de kobles nemt på. Det er rigtig smart og en løsning, Philips har lanceret tidligere, men nu blot i forbedret udgave.

Baghøjttalerne kan også bruges som små Bluetooth-højttalere, som kan modtage musik direkte fra din smartphone. Men du kan også tage den ene med, når du for eksempel lige skal i køkkenet for at lave kaffe og vil høre kommentatorlyden fra fodboldkampen, du ser live. Godt tænkt!

Med baghøjttalerne bag dig får du en surround-lignende oplevelse ved film. Der er ikke tale om ægte surround, men et mix af lyden, der sendes til baghøjttalerne. Der er god stereovirkning og stuen fyldes godt op med lyd.

Nok er løsningen ret speciel, men vi vil anbefale den, hvis du ofte ser film, men ikke har plads til et ægte surroundsystem. Også selvom lyden lider lidt under en tilbageholden mellemtone, der ikke står så krystalklart som hos for eksempel Sony eller Yamaha.

Klik de små højttalere af i begge ender af lydbaren, og så har du helt trådløse baghøjttalere med indbygget batteri.

Klik de små højttalere af i begge ender af Philips Fidelio B5 lydbaren, og så har du helt trådløse baghøjttalere med indbygget batteri.

Se også:  Hovedtelefoner med støjreduktion [TEST]: Glem verden og nyd musikken

Philips Fidelio B5
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
Del denne