Home » Hovedtelefoner og højttalere » Stor lyd i kompakt anlæg
Stor lyd i kompakt anlæg

Stor lyd i kompakt anlæg

Share

Philips BTB8000 vækker minder om forgange tiders stereoanlæg og har både cd-afspiller Dab+-radio, Bluetooth og meget andet

Det stilrene aluminiumsdesign med stor betjeningsknapper og et display med en viser, der giver udslag alt efter musikkens styrke giver mindelser om stereoanlæg fra de gode gamle, før musik var noget, der kom ud af en smartphone.

At spille musik fra din smartphone klarer anlægget dog også, takket være den indbyggede Bluetooth-forbindelse, og derudover er der DAB+/FM-radio samt cd-afspiller, som håndterer CD, CD-R, CD-RW og MP3-CD. Du kan også hører musik fra USB-sticks eller benytte audio-in som tilslutning af andre enheder. Brug eksempelvis MP3 Link-forbindelsen til at afspille direkte fra en bærbar medieafspiller.

Se også:  Philips OLED+935 [TEST]: Forvandler hele stuen til et stadion
Dyb bas

Basreflektorhøjtalersystemet skal være i stand til at levere god, dyb bas uden forvrængning. Diskanten kommer fra dome-højtalere, og totalt leverer højtalerne 30 watt RMS.

Den indbyggede VU-måler (volumenhed) angiver musikkens signalstyrke i hver kildetilstand. Derved bliver det muligt for dig at kontrollere om indgangssignalet er for højt eller for lavt. 

Du kan indstille 20 faste FM- og 20 faste DAB-stationer. Der følger en FM-antenne med, og det er muligt at tilslutte en ekstra DAB-antenne, hvis modtageforholdene kræver det.

Der er også indbygget ur – og mulighed for at bruge det som vækkeur. Og hvis du vil nyde musikken uden at forstyrre andre, kan du slutte en hovedtelefon til.

Se også:  Philips AT8505 [TEST]: Trådløs kvalitetslyd
Kompakt design

Det kompakte anlæg måler 23 cm i bredden, 14,5 cm i højden og 24 cm i dybden, mens højtalerne er 17,3 cm brede, 26,1 cm høje og 24,1 cm dybe.

Den vejledende pris for Philips BTB8000 er 2.999 kroner.


TAGS
Philips
stereoanlæg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S