Stor lyd i kompakt anlæg

Stor lyd i kompakt anlæg

Share

Philips BTB8000 vækker minder om forgange tiders stereoanlæg og har både cd-afspiller Dab+-radio, Bluetooth og meget andet

Det stilrene aluminiumsdesign med stor betjeningsknapper og et display med en viser, der giver udslag alt efter musikkens styrke giver mindelser om stereoanlæg fra de gode gamle, før musik var noget, der kom ud af en smartphone.

At spille musik fra din smartphone klarer anlægget dog også, takket være den indbyggede Bluetooth-forbindelse, og derudover er der DAB+/FM-radio samt cd-afspiller, som håndterer CD, CD-R, CD-RW og MP3-CD. Du kan også hører musik fra USB-sticks eller benytte audio-in som tilslutning af andre enheder. Brug eksempelvis MP3 Link-forbindelsen til at afspille direkte fra en bærbar medieafspiller.

Se også:  Philips udvider OLED-sortimentet
Dyb bas

Basreflektorhøjtalersystemet skal være i stand til at levere god, dyb bas uden forvrængning. Diskanten kommer fra dome-højtalere, og totalt leverer højtalerne 30 watt RMS.

Den indbyggede VU-måler (volumenhed) angiver musikkens signalstyrke i hver kildetilstand. Derved bliver det muligt for dig at kontrollere om indgangssignalet er for højt eller for lavt. 

Du kan indstille 20 faste FM- og 20 faste DAB-stationer. Der følger en FM-antenne med, og det er muligt at tilslutte en ekstra DAB-antenne, hvis modtageforholdene kræver det.

Der er også indbygget ur – og mulighed for at bruge det som vækkeur. Og hvis du vil nyde musikken uden at forstyrre andre, kan du slutte en hovedtelefon til.

Se også:  Philips 241B7QUPEB [TEST]: Prof skærm med aktiv dock
Kompakt design

Del denne