Home » TV » Philips afslører forårets tv-sortiment: Mere for pengene end nogensinde
Philips afslører forårets tv-sortiment: Mere for pengene end nogensinde

Philips afslører forårets tv-sortiment: Mere for pengene end nogensinde

Share

Philips er klar med forårets sortiment af tv’er. Der er lækkerier i toppen, men også et interessant segment af prisvenlige LCD-tv’er

I mange henseender er OLED-tv’er overlegne. Kontrast og farvegengivelse på en god OLED-model er ikke til at slå. Men de er stadig dyre. Især hvis man ville op i lidt større formater.

Der er imidlertid fine alternativer til betydeligt billigere priser. I aftes løftede Philips sløret for det næste halvårs sortiment af tv’er. Her er hundedyre og hamrende lækre topmodeller, men også et interessant mellemsegment, som formentlig bliver dem, der kommer til at stå flest af i stuerne.

Intelligente OLED-tv’er

I toppen finder man OLED805/855-modellerne, som er blevet mere “intelligente”. De benytter 4. generation af P5-processoren, som har større kraft og højere kunstig intelligens til at forbedre billedkvaliteten. Philips demonstrerede  hvordan processoren aktivt optimerer på indholdet, og det er ret imponerende, hvor effektivt “hjernen” i tv’et går ind og retter til, der hvor billedet trænger til forbedring.

Philips demonstrerede hvordan tv'et aktivt går ind og forbedrer billedet.

Philips demonstrerede hvordan tv’et aktivt går ind og forbedrer billedet.

Lyden kommer fra et 50 watt-anlæg med nyt basdesign, der bruger fire passive enheder til at give dyb bas, mens to fremadrettede højtalere forbedrer diskanten. Der er desuden Dolby Atmos med Dolby Atmos Virtualizer.

Se også:  75" 4K-tv for under ti tusind kroner: Billige Nokia-tv'er i butikkerne nu

OLED805 og OLED855 har begge et tyndt chassis, kantfri rammer og metalfinish. OLED805 har en ny fod i mørk kromdesign, mens OLED855 har en ny midterfod i mørk krom.

Philips OLED TV 805.

Philips OLED TV 805.

Philips OLED TV 855.

Philips OLED TV 855.

Til begge modeller hører også en ny fjernbetjening med baggrundsbelyste taster i metaldesign. Siderne og bagsiden er pakket ind i bæredygtigt læder fra den skotske læderspecialist Muirhead.

B&W-højttalere i tv’et

Er lyden vigtig, så er Philips 9435 og 9235 interessant. Det er 4K LED-tv’er i størrelser fra 43″ til 65″ med mange af de samme features som topmodellerne men tilsat højttalere fra Bowers & Wilkins, særligt afstemt tv’er. Vi fik et lyt og kan konstatere at de leverer et bredspektret lydbillede, der godt kan matche en god soundbar.

Philips LED 9435.

Philips LED 9435.

Meget for pengene i mellemklassen

Vi ved ikke hvad priserne bliver endnu, på hverken OLED805 og OLED855 eller Philips 9435 og 9235-serien, men billige bliver de ikke.

Er man ikke interesseret i at tømme hele opsparingen er Performance-serien værd at kigge nærmere på. For her får man faktisk det vigtigste. Først og fremmest en fin 4K HDR-skærm, men også et rigtig fornuftigt udvalg af features, som burde dække behovet i de fleste stuer.

Performance Serien byder på LCD-skærme i 43”, 50”, 58” 65” og 70” i en tynd og let sølvmetalramme. Du får klassiske Philips features som 3-sidet Ambilight-belysning, og så er tv’erne også forsynet med den intelligente P5 Perfect Picture-processor.

Philips LCD 8505.

Philips LCD 8505.

Skærmen har en bred farvepaletter, der dækker 95 procent af spektret, og der er indbygget Micro Dimming Pro og Natural Motion til at optimere sortniveauer og bevægelser.

Med understøttelse af både Dolby Vision, HDR10+ og HLG-kompabilitet er man desuden sikker på at få fuld fornøjelse af det nyeste HDR-materiale.
På lydsiden får man et indbygget Philips 2.0 lydsystem samt Dolby Atmos-understøttelse, så man med en kompatibel soundbar kan få surround i stuen.

Betjening og smarte featues får man i form af Android TV 9. Stemmestyring kan ske med Google Assistant og Alexa.

I app-butikken finder man apps til diverse streamingtjenester, ikke mindst Disney+, som snart vil være tilgængelig i Danmark.

Alle de nye Philips-tv’er kommer på markedet i løbet af foråret.


TAGS
ambilight
Philips
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S