Home » TV » Philips 65OLED803 [TEST]: Kæmpe OLED til flot pris
Philips 65OLED803 [TEST]: Kæmpe OLED til flot pris

Philips 65OLED803 [TEST]: Kæmpe OLED til flot pris

Share

Der er nye modeller på vej, og derfor kan du få dette imponerende OLED-tv til en forrygende pris

Et OLED-tv til omkring 13.000 kroner er måske ikke uset, men bestemt sjældent, når formatet er hele 65”. Grunden er den enkle, at der er nye modeller på vej, og Philips kører slagtilbud på netop denne model. Der er bestemt ikke tale om et billigt andenrangsprodukt, men derimod et tv, langt de fleste af os vil sætte kæmpe pris på. 65OLED803 har ikke helt de samme lækre features som de nyere, testede modeller fra LG og især Samsung, men isoleret set vil du ikke mangle noget.

Tager vi det vigtigste først, så er billedkvaliteten typisk OLED. Det vil sige, at bruger du lidt tid på at indstille tv’et, kan du opnå de lækre, naturlige og nærmest organiske billeder, som kun OLED er i stand til at levere. Der er dybde og glød i billedet; det er meget betagende.

Se også:  Philips 498P9Z [TEST]: Arbejde og gaming i et bredere perspektiv

Der er ikke den power eller glans, som du får med LED-modellen fra Samsung eller den skarphed, Sony-tv’et leverer – ej heller den eminente glød, testvinderen Panasonic har. Men det er et billede, der er ganske forrygende, når du tager den relativt lave pris med i ligningen. Så det er uden rysten på hænderne, at Philips får sejren som testens bedste køb!

Til almindelig tv-kigning er kvaliteten mere end godkendt – men det er især på streaming og i særdeleshed med HDR-teknologi, at Philips vinder. Designet er nydeligt. Især den tynde ramme omkring skærmen bidrager til et godt kvalitetsindtryk, og Ambilight-delen, hvor dioder bag tv’et lyser op i takt med billedet, er en funktion mange brugere sætter pris på. Især når man først har vænnet sig til det. Denne funktion kan naturligvis slås fra.

Se også:  Panasonic JZ1000 [TEST]: God betjening og forrygende billedkvalitet
Ganske fyldig lyd

I bedste Philips-stil er opsætningen ret brugervenlig. Mange ikke tech-stærke vil opleve det som meget letbetjent tv, mens de mere rutinerede klart vil foretrække LG eller især Samsungs smart-tv-del. Men bestemt godkendt.

Philips 65OLED803
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Kombinationen af et flot
billede – især via en god streamingtjeneste – fin lyd og et flot design gør Philips til et ganske attraktivt tv. Når prisen så samtidig er ganske skarp, så har vi testens klart bedste køb.

Teknisk set:

Producent: Philips
Navn:  65OLED803
Størrelse: 65”
Opløsning: 4K
Teknologi LED OLED OLED LED LED
Energiklasse: B
Vægt: 34,7
Pris:  27.998 kr.

TAGS
4k-tv
OLED-tv
phillips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S