• Home »
  • TV »
  • Philips 55PUT6401 [TEST]: Kæmpe-tv til fin pris
Philips 55PUT6401 [TEST]: Kæmpe-tv til fin pris

Philips 55PUT6401 [TEST]: Kæmpe-tv til fin pris

Share

Phililps er testens dyreste tv, som byder på kæmpe skærm og smart-tv som i mere kostbare modeller

Dette Philips-tv er et fremragende eksempel på, hvor stort og godt tv med alt, du skal bruge, kan fås til lavpris. Vi nævner i flæng: 55”, UHD-opløsning og smart-tv med Android.

Philips 55PUT6401 har endda nyeste generation af Philips Ambilight, en række lysdioder bag skærmen, der lyser op i takt med og i samme farver som billedet. Ambilight kan justeres, så det reagerer hurtigt eller langsomt på billedet. Det kan give en større dynamik i billedet, men kan du ikke lide det, kan du slå det fra.

Prøv det et par dage, før du slukker for det – det har god effekt. Og den nye variant kan endda indstilles, så farverne matcher den væg, tv’et står op ad.

Se også:  4K-skærme [STORTEST]: Syv af de bedste ultra HD-skærme
Billedkvalitet

Billedmæssigt klarer Philips sig overraskende godt. Der er ikke striber i hurtige bevægelser, der er masser af opløsning, og billedet virker naturligt, især når du benytter de professionelle forudindstillinger isf-day og isf-night

55” gør Philips til testens største. Der er fuldt skrald på billedet, når Ambilight-funktionen med LED-lys på væggen aktiveres. Det er en smagssag, om man kan lide det, men effekten er god nok.

Del denne