Home » Skærm » Buet kæmpeskærm fra Philips
Buet kæmpeskærm fra Philips

Buet kæmpeskærm fra Philips

Share

Du får 34-tommer UltraWide QHD i den nye Philips 349X7FJEW-skærm, der kan vise billeder fra to enheder samtidig

Skærmens 1800R krumning skal give en fordybende billedoplevelse, og den nye Philips 349X7FJEW er designet i UltraWide 21:9-format, der giver brugeren masser af plads til at multitaske.

Den høje Quad HD-opløsning (3440 x 1440 pixels) er en fordel, når man bruger MultiView-funktionen til at vise store mængder information på skærmen samtidigt.

Skærmen kan streame input fra to systemer på én gang. Den kan enten deles ind i to ens sektioner eller en af sektionerne kan vises i et picture-in-picture (PiP) format. På den måde kan brugere have et øje på et live news- eller sports feed, mens der arbejdes i et dokument.

Se også:  QLED versus OLED [TEST]: Duel på tv-teknologi

Skærmen er bred nok til at man kan se den samlede tidslinje på en gang, og 117.3% (CIE1931) sRGB farvespektrum gør det muligt for fotografer og video-producenter at nyde fremragende farvereproduktion. Takket være AMD FreeSync-teknologien, vil alle former for videoafspilning forekomme jævnt, uden rystelser, tearing eller bevægelsesslør. 

Fleksibelt design

Et kant-til-kant design giver skærmen et stramt udseende, der komplimenteres af den diskrete krumning og skærmens glansfulde krom-finish.

Skærmen kan justeres i højden og kan tiltes, så brugerne kan positionere det buede visningsareal optimalt i forhold til deres synsfelt, hvilket gør det muligt at undgå ubehagelige og usunde sidde positioner. 

Philips 349X7FJEW er også udstyret med LowBlue Mode indstillingen. Studier har vist at noget som ultra-violette stråler kan skabe øjenskade, kortbølget blåt lys fra LED skærme kan medføre øjenskade og påvirke synet over tid. Indstillingen Philips LowBlue Mode er udviklet for at skabe mere velbehag, og benytter smart software teknologi til at reducere skadeligt kortbølget blåt lys.

Se også:  Nu har Philips sit eget "Sonos-system" i tv'er og højttalere

Der er ikke brug for et separat USB hub på skrivebordet: flere enheder kan forbindes til det integrerede hub, hvilket reducerer antallet af kabler og giver hurtig adgang til USB. Skærmen kan også bruges til hurtig opladning af USB-tilsluttede enheder.

Philips 349X7FJEW har en vejledende pris på 6.689 kroner og vil være i butikkerne fra slutningen af april.


TAGS
buet skærm
Philips
Ultrawide QHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S