Home » AOD Pro » Philips 346B1C [TEST]: Bred skærm med gode funktioner
Philips 346B1C [TEST]: Bred skærm med gode funktioner

Philips 346B1C [TEST]: Bred skærm med gode funktioner

Share

En ultrabred skærm kan have store fordele, især hvis du arbejder med tidsbaserede projekter som musik- og videoredigering, hvor den muliggør overblik over et langt tidsforløb, uden at man skal scrolle frem og tilbage hele tiden.

Philips 346B1C giver dig ikke mindre end 34 tommers skærmareal strukket ud i et format på 3440 x 1440 pixel. Der er tale om en LCD-skærm, hvor det let buede VA-panel giver en omsluttende oplevelse og sikrer nogenlunde samme afstand mellem skærm og øjne hele vejen rundt.

Vi er ikke ubetingede tilhængere af buede skærme, men til arbejdsbrug giver de faktisk ret god mening. For her vil du altid sidde direkte foran billedet, hvor udsynet er bedst.

Se også:  Samsung S80A [TEST]: Skærmen passer på dine øjne

Skærmen leverer et rigtig fint billede med stærke farver og flot kontrast. Flicker-Free-teknologi og LowBlue-tilstand skåner dine øjne og gør det behageligt at arbejde ved skærmen længere tid, mens EasyRead giver en læseoplevelse, der nærmer sig papir.

Indbygget dock

Det brede format gør det muligt at køre to programmer samtidig, og du kan også dele billedet mellem to forskellige kilder, endda med mulighed for at betjene dem begge med samme mus og tastatur.

Der er indbygget en USB-C-dock, så du kan tilslutte diverse enheder via skærmen. Der er strømudgang i den, så en bærbar computer kan oplades, samtidig med at den overfører filer til computeren eller viser video på skærmen.

Se også:  Philips OLED+935 [TEST]: Forvandler hele stuen til et stadion

Skærmen er ikke kun til de seriøse, gamerne kan nyde godt af Adaptive-Sync-teknologi, der giver hurtig respons og flydende billeder. Trods sin gedigne vægt og størrelse er skærmen nem at sætte op og har en sensor, der registrerer, om du sidder foran den, hvilket er med til at spare strøm.

Pris: 4469 kr.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
bred skærm
computer skærm
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S