Home » Skærm » Stor buet skærm til billige penge
Stor buet skærm til billige penge

Stor buet skærm til billige penge

Share

Kurver behøver ikke koste kassen. Philips er klar med en ny 32-tommer skærm i buet design og med bredt farvespektre til en rigtig fornuftig pris

Med 32 tommer er den nye 328E8QJAB5 stor nok til at give brugeren en fornemmelse af god plads, uanset hvilken aktivitet der udføres. Den kurvede form gør, at skærmen omslutter brugerens synsfelt, hvilket kan hjælpe på koncentrationsevnen og skabe et bedre fokus på de hurtige opgaver.

Den nye skærm er designet til at give brugerne god visningskvalitet til en række af aktiviteter – alt fra rutineopgaver, såsom at maile venner eller tjekke de sociale medier, til aktiviteter hvor visningskvaliteten gør en stor forskel, for eksempel når man ser favoritserien på nettet, eller redigerer videoer inden man poster dem online.

Se også:  Philips Momentum 558M1RY [TEST]: Gigantskærm til gameren

Med fuld HD-opløsning (1920 x 1080 pixels), 16:9 format og avanceret vertical alignment, vil brugerne kunne nyde skarpe billeder under enhver aktivitet. Den seneste Ultra Wide-Color teknologi gør det muligt for den 32-tommer store skærm at tilbyde en bred farveskala på 103% på NTSC-skalaen og 126% sRGB (CIE 1931), hvilket gør kvaliteten, farvepræcisionen og reproduktionen endnu bedre og skaber en endnu mere virkelighedsnær visningsoplevelse. Med den innovative Adaptive Sync teknologi, er skærmen sat op til at håndtere hurtige bevægelser og giver en jævn visning uden hakken, forvridninger eller slør ved hurtige bevægelse.

Smartere visning

Med en skærm der er udstyret med så mange funktioner som denne, er der ikke nogen “one-size-fits-all” tilgang til indstillingerne. Ligesom andre modeller i E-line serien, har 328E8QJAB5 imponerende features og et imponerende udvalg af teknologier, der kan fine-tunes til forskellige opgaver.

Se også:  PC-skærme i storformat [TEST]: Kom op i format

SmartContrast analyserer indholdet på skærmen og justerer automatisk farver og lysintensiteten for at forbedre visningsoplevelsen. Når der spilles spil, vil de fleste brugere sætte pris på SmartImage Game mode, der med et udvalg af indstillinger kan optimere mørke temaer, responstider og fremhævning. Den indbyggede flicker-free teknologi er udviklet for at minimere potentiel øjenirritation, med en løsning der regulerer lysstyrken og reducerer flimmer for en mere behagelig visning.

Herudover, tager skærmen også hånd om lyden og har to integrerede stereohøjtalere til skarp lydgengivelse.

Den nye Philips 328E8QJAB5 E-line skærm har en vejledende pris på 2.449 kroner, og er tilgængelig i butikkerne fra slutningen af maj.


TAGS
buet skærm
e-line
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S