Home » Skærm » Philips 276E9QJAB [TEST]: Ingen gratis frokost
Philips 276E9QJAB [TEST]: Ingen gratis frokost

Philips 276E9QJAB [TEST]: Ingen gratis frokost

Share

Billedkvaliteten er i orden på en ny 27” discountskærm fra Philips. Men ellers gælder det gamle ord om, at man får, hvad man betaler for, også i dette tilfælde

Prisen på fladskærme af enhver slags bliver tilsyneladende ved med kun at bevæge sig i én retning – nedad. Dette gør det muligt at købe en større computerskærm eller indrette en arbejdsplads med to skærme ved siden af hinanden – eller begge dele.

Selv hvis man ikke har mere end en enkelt tusse, er der masser af 24” skærme fra anerkendte mærker at vælge imellem, og kan man finde endnu én af de store sedler, kan en butik som ProShop tilbyde 101 modeller på 27”, heriblandt 13 fra Philips.

Se også:  Lynhurtige gamingskærme til billige penge
Nye E9-skærme

Philips har netop udvidet deres enorme skærmsortiment med tre nye modeller i den såkaldte E9-serie. Nyhederne måler 27” i diagonal, og i slukket tilstand i et oplyst rum bemærker man straks, at LCD-panelet virker helt sort. Det er med andre ord effektivt antirefleksbehandlet – skønt.

En anden visuel detalje er den yderst smalle kantliste omkring panelet. Den er kun godt 2 mm tyk, men her snyder Philips lidt, for billedet fylder ikke hele skærmen ud, og den reelle kant er lige under 8 mm bred.

Selve LCD-panelet er opbygget med IPS (In-Plane Switching) teknologi, som står for en bred betragtningsvinkel kombineret med gode farver. Til gengæld er responstiden på 5 ms for høj til hardcore gaming, men det er næppe noget savn for målgruppen.

Se også:  Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming

Opløsningen er FHD (1920 x 1080 pixel), hvad man kan kalde pænt uden at være prangende. Mange ville kunne få større udbytte af de 27” med en højere QHD (2560 x 1440 pixel) opløsning, og merprisen er ikke længere så afskrækkende.

Blandt de andre features på udstyrslisten fremhæver Philips, at skærmene har FlickerFree-teknologi, som reducerer flimmer. Der er også en LowBlue-indstilling, der bruger smart software til at dæmpe kortbølget blåt lys, som anses for skadeligt i større doser.

Den testede model har det mundrette navn 276E9QJAB og har det største udvalg af tilslutninger i serien med DisplayPort 1.2 som den bedste videoindgang. Desuden har den en audioudgang til en hovedtelefon eller aktiv højttaler.

Philips 276E9QJAB
  • Billedkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Hvis en virksomhed eller privat bruger vil have mest muligt skærmareal og billedkvalitet for pengene, er Philips 276E9QJAB absolut værd at overveje. Men har man bare et par hundrede kroner mere på budgettet, kan man efter vores mening finde et bedre it-værktøj, og så er Philips stadig et godt mærke at google.«

Nøgletal
Pris: 1400 kr.
Skærmstørrelse: 27”, IPS-teknologi
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel @ 60 Hz
Farvedybde: 16,7 mio. farver
Lysstyrke: 250 cd/m2
Responstid: 5 ms (grå-til-grå)
Tilslutninger: DisplayPort 1.2, HDMI, VGA, PC Audio In, hovedtelefon
Mål (B x H x D): 614 x 465 x 220 mm
Vægt: 4,0 kg (med fod)

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
fladskærm
phillips
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S