Philips 276E8FJAB [TEST]: Her er der tænkt på brugeren

Philips 276E8FJAB [TEST]: Her er der tænkt på brugeren

Share

Testens næstbilligste skærm leverer skarpe billeder og top ergonomi

Den store arm, der er solidt plantet i den tunge fod, sikrer, at du kan hæve og sænke Philips’ skærm temmelig meget – og i øvrigt vippe den. Virkelig brugervenligt. Og selvom du måske ikke vil bruge denne funktion så meget, når du bare sidder ved et skrivebord, så vil du sætte pris på den, hvis du har hæve/sænke-bord eller vil skifte arbejdsstilling.

Det er let at justere Philips-skærmen, så den står præcis, som du vil have det. Eller når den skal bruges til underholdning og flere skal se med på afstand – så kan den let justeres ned, så alle kan se godt med.

Se også:  Vind årets bedste skærm

Når du spiller eller ser film, kan du til nød bruge de indbyggede højttalere, som er overraskende brugbare. Lyden er mere klangfuld og dyb end normalt fra indbyggede højttalere, men langt fra den lyd, man gerne vil opleve fra film. Så trods god, indbygget lyd vil vi foreslå eksterne højttalere. For til spil og film er Philips-panelet ret godt.

Det præsenterer dig for meget brillante farver, masser af glans, en farvegengivelse, der er langt fra det korrekte, men det ser ret flot ud til en visuelt stærk film.

Philips 276E8FJAB er en af testens billigste skærme og er på mange måder også en skærm, vi sagtens kan anbefale. Den er meget tæt på at være testens bedste køb, men når du kan få en Samsung, der er en tomme større og har 4K-opløsning og i øvrigt klarer underholdning mindst lige så godt som Philips-skærmen, så må europæeren nøjes med en ærefuld andenplads målt i værdi pr. krone.

Se også:  ViewSonic XG3202-C og ViewSonic XG2530 [TEST]: Ekstreme skærme til e-sport

Philips 276E8FJAB
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: Philips
Navn: 276E8FJAB
Størrelse: 27”
Opløsning: 2560 x 1440
Tilslutninger: HDMI, DisplayPort, VGA
Lysstyrke: 350 cd/m2
Responstid: 4 ms
Synsvinkel: 178/178 grader
Strømforbrug: (drift/standby): 23/0,5 watt
Vægt: 4,7 kg
Pris: 2820 kr.

3.5
Del denne