Professionel skærm til billige penge

Professionel skærm til billige penge

Share

Philips 276E6ADSS er verdens første skærm med Quantum Dot Color teknologi. Den nye 27” E-Line-skærm, 276E6ADS, leverer professionel farvekvalitet med 100% NTSC og 99% Adobe RGB understøttelse, hvilket betyder mere levende, ensartede og virkelighedstro farver – alt sammen til en forbrugervenlig pris.

Quantum Dot Color er en innovativ nano-teknologi, der producerer utroligt præcise, mættede farver – faktisk over 30% mere farve end traditionelle sRGB LED-skærme. Den koster en brøkdel i forhold til de fleste farvekritiske teknologier, og samtidig er der besparelser at hente på energiregningen, da den bruger 25% mindre energi.

Artem Khomenko, produktchef for Philips-skærme Europa hos MMD, forklarer, hvad der gør denne teknologi så anderledes: “I en typisk LCD-skærm er der udsivning mellem RGB-kanaler, der påvirker, hvor godt skærmen kan dække farveskalaen. Denne nye LCD-skærm med Quantum Dot Color teknologi opnår langt skarpere skelnen mellem kanalerne, hvilket betyder ensartede, levende farver på tværs af hele spektret.”

Se også:  Test: Philips BDM3490UC

Den nye 27”-skærm understreger MMD’s mål om at levere bedre opløsning og billedkvalitet til alle brugere, da det ikke kun er fagfolk, der nyder godt af nøjagtighed i farvegengivelsen. Den omfattende farvepalet er også ideel til filmelskere, amatørfotografer og designere, der ønsker trygheden i konsekvent og ægte farvegengivelse.

Smart teknologi

For at udnytte den fantastiske farvekvalitet er det nyeste medlem af E-Line-serien udstyret med IPS-ADS-teknologi for ekstra skarpe billeder, Full HD-opløsning med 1920 x 1080 pixels samt en ekstra bred betragtningsvinkel på 178 grader.

Skærmen indeholder også Philips Smart-teknologier, der giver farvepræstationen forbedret kontrast og lysstyrke: SmartImage Lite forbedrer dynamisk kontrast, farvemætning og skarphed, så det passer til, hvad der vises på skærmen. Med SmartControl Lite kan brugerne hurtigt og nemt finjustere skærmparametrene. SmartContrast justerer automatisk farve, kontrast og intensiteten af baggrundsbelysning, hvilket giver en endnu bedre oplevelse. Den nye skærm indeholder desuden 5 ms SmartResponse.

Se også:  Philips giver dig Dolby Atmos i stuen 

En anden værdifuld funktion til hjemmebrugere er MHL-forbindelse, der giver brugerne mulighed for at forbinde deres mobilenheder med skærmen ved hjælp af et valgfrit MHL-kabel. Derefter er det let at nyde det mobile indhold på en meget større skærm med Full HD-opløsning, fremragende lyd fra de integrerede højttalere – og selvfølgelig Quantum Dot Color teknologiens nøjagtige farvegengivelse.

Rene linjer

I boligen skal skærmen se godt ud, selv når den er slukket. Den nye 276E6ADS-skærm har blank hvid finish og en sølv fod, så den vil passe ind i enhver stue. Samtidig er der kælet for detaljerne: Skærmen har touch-kontrol i stedet for udstående knapper, hvilket holder de allerede slanke linjer rene og smarte hele vejen igennem.

Del denne