Professionel skærm til billige penge

Professionel skærm til billige penge

Share

Philips 276E6ADSS er verdens første skærm med Quantum Dot Color teknologi. Den nye 27” E-Line-skærm, 276E6ADS, leverer professionel farvekvalitet med 100% NTSC og 99% Adobe RGB understøttelse, hvilket betyder mere levende, ensartede og virkelighedstro farver – alt sammen til en forbrugervenlig pris.

Quantum Dot Color er en innovativ nano-teknologi, der producerer utroligt præcise, mættede farver – faktisk over 30% mere farve end traditionelle sRGB LED-skærme. Den koster en brøkdel i forhold til de fleste farvekritiske teknologier, og samtidig er der besparelser at hente på energiregningen, da den bruger 25% mindre energi.

Artem Khomenko, produktchef for Philips-skærme Europa hos MMD, forklarer, hvad der gør denne teknologi så anderledes: “I en typisk LCD-skærm er der udsivning mellem RGB-kanaler, der påvirker, hvor godt skærmen kan dække farveskalaen. Denne nye LCD-skærm med Quantum Dot Color teknologi opnår langt skarpere skelnen mellem kanalerne, hvilket betyder ensartede, levende farver på tværs af hele spektret.”

Se også:  Philips 55PUT6401 [TEST]: Kæmpe-tv til fin pris

Den nye 27”-skærm understreger MMD’s mål om at levere bedre opløsning og billedkvalitet til alle brugere, da det ikke kun er fagfolk, der nyder godt af nøjagtighed i farvegengivelsen. Den omfattende farvepalet er også ideel til filmelskere, amatørfotografer og designere, der ønsker trygheden i konsekvent og ægte farvegengivelse.

Smart teknologi

Del denne