Home » Skærm » Test: Skærm med hack-sikkert-webcam
Test: Skærm med hack-sikkert-webcam

Test: Skærm med hack-sikkert-webcam

Share

En lavteknologisk pop op-løsning sikrer, at hackere ikke kan se, hvad du foretager dig foran din computerskærm

Et webcam kan være fantastisk til både business og pleasure. En videokonference kan være et økonomisk og tidsbesparende alternativ til et fysisk møde i en international koncern. Tilsvarende kan en geografisk spredt familie nemt og billigt holde Skype-kontakt på tværs af kontinenter.

Men kan man være sikker på, at konkurrenter ikke følger med i en strategikonference – eller en stalker holder øje med et offer – via et hacket webcam? Svaret lyder kort og kontant, at det kan man ikke. Derfor opfordrer FBI alle med et webcam til at dække det til. En anden verdenskendt snushane, Facebooks Mark Zuckerberg, har udtalt, at kameraet og mikrofonen på hans skærm er tapet til.

Se også:  QLED versus OLED [TEST]: Duel på tv-teknologi

Der ligger andet end paranoia bag denne holdning. Da Samsung for et par år siden lancerede fjernsyn med indbygget webcam, blev det hurtigt kendt, at skærmene kunne indsamle data. Samt at det var noget uklart, hvem der kunne gøre hvad ved denne information.

hack-sikkert-webcam

Philips 272B7QPTKEB har Lavpraktisk løsning, der forhindrer spionage via webcam

Lavteknologisk løsning

Philips’ nye computerskærme med webcam som Philips 272B7QPTKEB kommer med en sikkerhedsløsning, der er både enkel og effektiv. Normalt sidder videokameraet skjult i en skakt bag panelet, og når det skal i brug, må man trykke det lidt ned for at få det til at poppe op – ligesom med nogle skabslåger og kuglepenne.

Det havde været nemt at designe en automatisk mekanisme til at gøre arbejdet, f.eks. når Skype åbnes, men den ville også kunne hackes, og så er man jo lige vidt. Det siger sig selv, at det lille kamera ikke kan ”se” noget, når det er trykket ned i skærmen, men hvad med mikrofonerne? Kan de ”høre” noget i den situation?

Se også:  HiFi af hele hjertet: Philips går tilbage til rødderne med nye hørebøffer

Det spørgsmål har jeg drillet Philips’ PR-bureau med, og det har fremskaffet følgende svar fra kunden: Generelt forsøger de at gøre det så svært for hackere som overhovedet muligt, men teknisk set er der mindre risiko med mikrofonen, som man ikke kan tage ud, da den er integreret i skærmen. Så må man sætte sin lid til, at skærmens kabinet i det mindste giver en vis dæmpning af de lyde, som mikrofonen opfanger.

  • Billedkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger:

Philips 272B7QPTKEB er en 27″ computerskærm til kontorbrug, der har en virkelig god billedkvalitet, ergonomien er et plus og så har den en lavpraktisk men sikker måde at forhindre folk i at spionere via skærmens webcam.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
computerskærm hack-sikkert-webcam
kontorskærm
Philips
Philips 272B7QPTKEB

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S