Home » Skærm » Philips 241B7QUPEB [TEST]: Prof skærm med aktiv dock
Philips 241B7QUPEB [TEST]: Prof skærm med aktiv dock

Philips 241B7QUPEB [TEST]: Prof skærm med aktiv dock

Share

Philips udnytter USB-C-teknologi til at bygge bro mellem Ultrabook-enheder og it-miljøer ved hjælp af et enkelt signalkabel – plus et traditionelt strømkabel

I takt med at bærbare computere er blevet kraftigere, større og ikke mindst tyndere, har de også fået færre tilslutninger. Først forsvandt Ethernet-porten, simpelthen fordi den er for stor til en ultraslank notebook.

Lidt af det samme gælder for USB-A-porte, og vi ser nu, at en MacBook Pro er nede på to USB-C 3.1-porte, Thunderbolt og 3,5 mm minijack til lyd. Hvis man ikke kan nøjes med trådløs signaloverførsel, kan det blive bøvlet at bruge sådan en enhed på en flex-arbejdsplads i en virksomhed.

Skærmen som gateway

Philips’ bud på en løsning er en skærmfamilie, som ikke blot er udstyret med en USB-hub, men også har tilslutninger for LAN, mikrofon og hovedtelefon/aktive højttalere. Og det kræver blot et enkelt USB-kabel at få det hele til at spille sammen.

Se også:  Huawei MateView 28” [TEST]: Kontorskærm af højeste klasse

USB-forbindelsen til skærmen kører naturligvis efter den hurtige 3.0-standard, og det medfølgende kabel har de store A- og B-stik i begge ender. Det havde været pænere med et af de nyere C-stik til computeren, men tilbehørs-firmaerne skal jo også leve, bl.a. af at sælge adaptere. Heldigvis skal man ikke slås med en løs strømforsyning, og skærmens bagside skæmmes ikke af vandret orienterede bøsninger.

Den testede 241B7QUPEB-model har ingen HDMI- eller DP-terminaler, men der en analog VGA-tilslutning, så brugere af sorte Lenovo-betonfliser, som der stadig findes mange af i businessverdenen, også kan få et større billede.

Kræver lidt tålmodighed

Traditionen tro medleverer Philips en cd med drivere og manualer, men det er nemmere blot at sætte skærmen til en computer og vente på, at Windows finder de nødvendige drivere på nettet. Der skal være software til både USB 2.0 og 3.0 hubs, og hos os tog det op mod en halv time, før det hele var installeret.

Se også:  Asus VG35V [TEST]: God til både gaming og arbejde

Da Fall-versionen af Creators Update til Windows 10 var frisk, oplevede vi et problem. Når vi pillede ved lydindstillingerne, kunne både computeren og skærmen finde på at fryse. Nu et par måneder senere er alt i skønneste orden – måske på grund af en Windows-opdatering?

Philips 241B7QUPEB
  • Billedkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Philips 241B7 er en pc-skærm, som gør det utroligt nemt at docke en bærbar computer. Der er hverken behov for HDMI/VGA-
eller Ethernetkabel, og et ordent-ligt tastatur, en rigtig mus og andre enheder kan også tilsluttes via skærmen. At 241B7 både har god ergonomi og ser nydeligt, diskret ud, er to yderligere argumenter for at anbefale denne skærm til brugere i professionelle it-miljøer.«

Nøgletal
Pris: 1925 kr.
Skærmstørrelse: 24”, IPS-teknologi
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel @ 60 Hz
Farvedybde: 16,7 mio. farver
Lysstyrke: 250 cd/m2
Responstid: 5 ms (grå-til-grå)
Tilslutninger: Ethernet, VGA, Audio In, hovedtelefon, USB 3.0 (1 In/3 Out)
Mål (B x H x D): 541 x 527 x 257 mm
Vægt: 6,0 kg (med fod)

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Philips
skærm
USB C

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S