Home » Kamera » Perfekt kompromis
Perfekt kompromis

Perfekt kompromis

Share

Olympus µ9010 er ikke perfekt på alle punkter, men kompromiset mellem de forskellige egenskaber, gør det til en vinder.

Et kompaktkamera er et kompromis, og når alt er målt og vejet – inklusiv prisen – så er Olympus µ9010 det perfekte af slagsen.

Kameraet er lille, men giver alligevel høj opløsning og hele 10x optisk zoom. Du kan filme i HD-opløsning, og det kan alt det, du forventer af et kompaktkamera.

Læg dertil, at det er ultrahurtigt til at starte op, og autofokus er blandt de mest sikre, vi har prøvet i et kamera i denne prisklasse, og vi har en vinder. Især når det kombineres med en billedkvalitet i den høje klasse.

Det er på niveau med Nikon Coolpix S8000, hvilket betyder en god balance i billedet. Det fremstår meget naturligt, og der er masser af glød i farverne.

Displayet bagpå er ikke det mest lysstærke, og zoomknappen kunne godt være lidt større – men du har let adgang til alle menuer, og du får masser af information på LCD-skærmen i små symboler, så du samtidig har god plads til motivet.

Konklusion

Olympus forener en meget høj billedkvalitet med alle de funktioner, du skal have i et kompaktkamera til en god pris. Det sammen med den ekstremt hurtige opstart og autofokus gør, at Olympus er det bedste valg i øjeblikket.

Dens nærmeste konkurrent er Nikon Coolpix S8000 – så vil du spare lidt og kan leve med et lidt større kamera, er dette kamera også en mulighed.


Olympus µ9010
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Digitalkamera
Olympus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S