Home » Hardware » Perfekt vinterferie med små hjælpere
Perfekt vinterferie med små hjælpere

Perfekt vinterferie med små hjælpere

Share
God lyd i vandfast indpakning

JBL har lavet flere serier af kompakte, vandfaste højttalere, hvortil du kan sende musik trådløst via Bluetooth. Blandt andre Charge og Clip. Sidstnævnte, som for nylig er kommet i tredje version, naturligt nok kaldet Clip 3, har den fordel at være bærbar – helt bogstaveligt.

Med karabinhagen kan du klipse den lille, runde højttaler til et bælte, en rygsæk osv. og tage den med på pisten. Selve kabinettet er i kraftigt stof og gummi, som afbøder slag og snavs. Spilletiden er 10 timer før ny opladning. Du kan også bruge højttaleren til at modtage opkald. JBL Clip 3 er set til 499 kroner.

Gør tv’et til hjemmebiograf

Har hotelværelset trådløst internet og tv-skærm med HDMI-port, så er du klar til Chromecast. Modtageren sættes bag i tv’et, og et USB-kabel kobles til en USB-port for strøm. Enheden skal på det trådløse netværk ved hjælp af Google Home-appen, som hentes i enten Google Play eller App Store. Når Chromecasten er på, dukker et firkantet ikon op på skærmen af din enhed, hvad enten det er en computer, tablet eller smartphone.

Se også:  Trådløse højttalere [STORTEST]: Fed musik i sommerferien

Du kan nu ”caste” indhold, for eksempel Netflix eller dagens optagede film og videoer, op på tv-skærmen. Chromecast findes også i en udgave til lyd, så du kan ”caste” for eksempel Spotify til en højttaler. Chromecast fås i forskellige versioner. Chromecast Ultra til indhold i 4K og HDR koster 630 kroner. Chromecast Audio og Chromecast til 1080p
koster 320 kroner.

Optagelser hele vejen rundt

Samsung er ikke alene på markedet for små kameraer, der kan optage panoramabilleder i 360 grader. Huawei EnVision 360 optager billeder i 5K (horisontal opløsning på 5000 pixel) og film i 2K (1080p) via to 13 megapixel-kameraer og i fire forskellige modus. Det vejer 30 gram og passer lige ned i en lomme.

Se også:  Fitness-ure [TEST]: Fede fitness-trackere

Før brug skal det tilsluttes din smartphones USB-C-port. Selve optagelsen styres med appen Huawei 360 Panoramic. Indholdet kan deles på sociale medier. EnVision passer med Huawei Mate 10 Pro, enkelte modeller i P-serien samt Samsung Galaxy-serien og andre smartphones med USB-C-port og Android 6.0 eller højere. Smartphone-actionkameraet er set til 590 kroner.

 

TAGS
Gadget
højtaler
sports-gaget
vinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S