Home » Hardware » Perfekt vinterferie med små hjælpere
Perfekt vinterferie med små hjælpere

Perfekt vinterferie med små hjælpere

Share

En tur på pisten, afslapning på værelset eller praktisk forberedelse til dagens oplevelser – der findes elektronik til alle formål. Disse nyheder sikrer dig en sjovere, sikrere og mere gnidningsfri vinterferie

Få strøm til alle enheder

Lad mange ting op, selvom hotelværelset kun har én stikkontakt. Med den lille kasse Powercube kan du have op til seks enheder, heraf to USB-forbundne, sat til elnettet. Kuben fås i forskellige farver og med forskellige typer udtag. Den er også lavet i en version, som kan udvide antallet af muligheder ved at forbinde en kube til en anden via ledning.

Alt efter behov kan du vælge ledningen mellem 1,5 og 3 meter. Priserne på de forskellige kuber begynder ved 129 kroner (fem udtag). En rejse-model fås til 199 kroner med fire udtag, to USB-porte samt diverse adaptere.

Hold styr på formen

Garmin er sportsurenes konge. En af de mest rost modeller er Garmin Fenix 5X med indbygget kort, pulsmåler, stopur, kaloriemåler samt gps og Glonass. Det kan tilmed måle din søvn og dit stress-niveau. Uden for vintersæsonen kan du bruge det til løb og svømning med mere, da det er vandfast og konstant får softwarefunktioner til endnu flere sportsgrene. Skærmen er på 240 x 240 pixel, 64 farver, og har en batterilevetid på 336 timer uden brug af gps og 24 timer med gps slået til. Fenix 5X fås i forskellige størrelser og funktioner fra 3999 kroner.

Se også:  Klipsch Promedia 2.1. BT [TEST]: Bedre lyd på skrivebordet

Undgå at løbe tør

På flyet, på farten eller på pisten – det er lige irriterende at løbe tør for strøm. Rawpower Xtreme er en af de mere potente strømbanker, som kan oplade alt fra smartphones til en bærbar computer. Kapaciteten er på 26.800 mAh. Tilslut med USB-C og standard micro-USB.

Du skal ikke bekymre dig om strømstyrke, da Rawpower via iSmart 2.0-teknologien selv er i stand til at tildele den korrekte styrke. Rawpower er beskyttet mod overgang, kortslutning samt, naturligvis, strømudfald. Vægten er på 455 gram, og størrelsen 17 x 8 x 2 cm. Så det er ikke en af de mindste strømbanker i klassen. Prisen ligger på 699 kroner.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

Varme hænder på skærmen

Såkaldte kapacitive handsker er ikke længere kun et par klodsede vanter i sære farver og former, men fås i dag i alle mulige praktiske udgaver i forskelligt materiale. Hollandske Mujjo laver beskyttelse til hænderne, der kan bruges som en almindelig del af garderoben, men også til at styre en trykfølsom, kapacitiv skærm.

Der findes et stort udvalg af handsketyper alt efter, om du skal være aktiv, for eksempel med ekstra greb eller med ekstra åndbarhed under sport, eller om du blot skal opholde dig udenfor. Handskerne her er i ægte lammeskindslæder med magnetlukning og indvendigt for i kashmirmateriale. De er set til 739 kroner.

TAGS
Gadget
højtaler
sports-gaget
vinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S