Home » Gaming & Konsoller » Pebble
Pebble

Pebble

Share

Designet er billigt, og der mangler en touchskærm, men til en pris på under 1000 kroner, er det ellers velfungerende ur et godt køb

Til forskel fra de øvrige deltagere i testen kommer Pebble ikke fra en af store elektronik-producenter. I stedet har det oprindelse i et selvstændigt iværksætter-projekt, finansieret gennem en Kickstarter-kampagne.

Det har blandt andet den konsekvens, at kompatiliteten er bredere end hos konkurrenterne. Uret fungerer både med Android og iOS, og der er et bredt udvalg af apps tilgængelige på begge platforme – mange udviklet af brugerne.

Byggekvaliteten er dog ikke på højde med de øvrige deltagere. Uret er hele vejen igennem designet i plast og føles ret billigt. Der er heller ikke hverken farve eller touch i skærmen. I stedet er der tale om et sort/hvidt e-ink-display, som har den fordel, at det er nemt at tyde i sollys.

[pt id=’2029453′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Pebble har e-ink-dispaly så det er nemmere at tyde skærmen i sollys.”‘]

Pebble har e-ink-dispaly, så det er nemmere at tyde skærmen i sollys.

Uret styres med knapper på siderne, og selvom vi havde foretrukket en touchskærm, vænner man sig hurtigt til det.

Se også:  Samsungs nye smartwatch har læderrem og kommer med smarte svar

Opsætningen er utrolig nem og appen, som bruges til at kommunikere med uret, er langt mere brugervenlig end vi have forventet, det lettere nørdede udgangspunkt i betragtning.

For det meste kommer sms’er, Facebook-beskeder og andre meddelelser fint igennem, men af og til mistede uret pludselig forbindelse til mobilen, så beskederne ikke dukkede op.

Alt i alt får du det, du forventer af et smart-ur, og selvom det på hardwarefronten ikke helt kan konkurrere med de øvrige i testen, er det til en pris på under 1000 kroner klart testens bedste køb.


Pebble
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Features
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Pebble imponerer ikke på hardwarekvalitet og features. Designet er lidt billigt, og vi savner en touchskærm. Projektet er dog sympatisk, og der er tale om et overraskende velfungerende ur med mange spændende apps.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Pebble
SmartWatch
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S