Home » Spil » PC-gaming invaderer din dagligstue
PC-gaming invaderer din dagligstue

PC-gaming invaderer din dagligstue

Share

Alienware Steam Machine er en skræddersyet gaming-løsning, der udvider det traditionelle PC-gaming-miljø til en konsol-lignende oplevelse, som du kan tage med overalt.

Produktet er et resultat af et samarbejde mellem Alienware og Valve Software, udvikleren af verdens største online gaming-platform.

Alienware Steam Machine kombinerer den nemme betjening fra en spillekonsol og fleksibiliteten fra en PC. Samtidig byder Alienware Steam Machine på Alienwares roste design, driftsikkerhed og ydeevne samt Valves SteamOS, der åbner op for et af de største spilbiblioteker og gamer-fællesksaber i verden med adgang til mere end 1.500 SteamOS-spil over flere platforme og over 100 mio. brugere at spille med. Alienware Steam Machine leverer det ultimative spilmiljø i din stue. Gamere kan læne sig tilbage i sofaen med én controller – uden at bekymre sig om hverken keybord eller mus.

Se også:  Giv en Xbox-oplevelse med alt inkluderet

Alienware Steam Machine vil blive bundlet med gratis bonuscontent inkl. hele versioner af PAYDAY 2 2015 Game of the Year Edition, Screencheat og Robot-Derby Disco Dodgeball. Den indeholder også gratis-spillet War Thunder med særlige in-game genstande – en M18 Black Cat Tank og et XP-38G Lightning-fly.

Basismodellen starter ved en pris på 4.690 kr. og byder på Intel Core-processor, kraftfuld NVIDIA GTX-grafik, 4GB memory og en 500 GB harddisk. Der er desuden mulighed for at opgradere ydeevne og features med en Quad-HDD-harddisk (7200RPM), Intel Core i5-processor (5.990 kr.), Intel Core i7-processor (7.290 kr.) og op til 2TB harddisk og 8GB memory. Alle modeller indeholder det revolutionerende nye Steam Gamepad.

Se også:  Dell Alienware x14 [TEST]: Slank og stærk men støjer en del

TAGS
alienware
Konsol
Steam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S