Home » Stationær computer » Pc-byggerens bibel
Pc-byggerens bibel

Pc-byggerens bibel

Share
Værktøjet skal være i orden

Nu om dage kræves der som regel blot en god, gammel stjerneskruetrækker, når man skal bygge de fleste systemer, men her er et udvalg af de andre hyppigt brugte redskaber og fikse gadgets, som vi tyr til, når vi går i gang med byggeriet.

Magnetisk skål

Man kan få denne praktiske magnetiske skål fra Park Tool til omkring 100 kroner på forskellige cykelsites. Den er forbavsende nyttig til opbevaring af alle dine skruer og møtrikker, og du kan sætte den fast på metalliske overflader i enhver vinkel, uden at indholdet falder ud. Og hvis du gnider din skruetrækker mod skålen, har du en magnetisk skruetrækker. Det er det, man kalder videnskab.

Varmepasta

Vi holder os til ét mærke: Noctuas NT-H1 Thermal Compound. Det er en ikkeledende varmepasta med en tilfredsstillende konsistens, og den flyder ikke ud over det hele. Man får ikke revolutionerende ændringer i temperaturen med en bedre pasta, men nogle får man. Vær blot sikker på, at du ikke bruger ledende pasta. Og hvis du gør det, skal du passe på, når du smører den på din cpu.

Se også:  PC-byggerens håndbog: Alt du skal vide, når du bygger computeren selv
Kabelbånd/kabelstrips

Dem kan man købe for næsten ingen penge, og de er langt den nyttigste rekvisit til pc-byggeri, du kan få. Uanset om det drejer sig om at samle overskydende kabler, fiksere kabler til kabinettet eller hulter til bulter-samling af tvivlsomme produkter, er det ydmyge kabelbånd ret nemt at bruge og et af de mest alsidige redskaber, der findes.

IsopropylAlkohol

Det er billigt, og det er en af de få væsker, der ikke dræber din hardware, hvis der opstår kontakt. 99 procent alkohol er fantastisk til at fjerne klumper af varmepasta, og det er generelt et godt rensemiddel til at fjerne pletter af stort set alt (også aluminium). Men lad være med at smøre det på blød plastik eller lignende. Og husk, at det er faremærket: Lad være med at indånde det eller få det på huden. Alvorlig talt: Vær forsigtig.

Se også:  Guide: Byg den perfekte gaming-pc
Skruetrækkersæt

Et fornuftigt sæt skruetrækkere gør byggearbejdet meget nemmere. Anskaf et godt sæt med forskellige størrelser. Uanset om det gælder spunskruer, bittesmå M.2-skruer, afstandsskruer, allen-skruer eller sågar proprietære hex-skruer bagpå gpu’er (velkommen til Nvidia), vil et godt sæt koste nogle hundrede kroner. Til gengæld kan de holde livet ud.

TAGS
Byg din egen pc
byg selv
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S