Home » Wearable » Armbåndet giver stød, hvis du snupper en smøg
Armbåndet giver stød, hvis du snupper en smøg

Armbåndet giver stød, hvis du snupper en smøg

Share

Du får øjeblikkeligt stød, hvis du prøver at tænde en smøg eller snuppe en snack i utide. Pavlok er armbåndet, der afstraffer dig fysisk, for at bryde dine uvaner

Hvis du associerer en handling med smerte, mister du lysten til at gøre den. Det var den russiske filosof Ivan Pavlovs teori, og den tankegang er grundlaget for det nye armbånd, Pavlok.

Armbåndet giver dig simpelthen stød, når du skal til at give efter for en dårlig vane som at ryge, spise sukker eller bide negle.

Det sker dog ikke automatisk. På nuværende tidspunkt er du nødt til selv at sige til armbåndet, når det skal give stød. Enten direkte på armbåndet eller via din mobil. Alternativt kan du tillade andre at give dig stød fra deres smartphone, hvis de tager dig i den dårlige vane.

Der arbejdes dog på automatisering, så armbåndet selv kan registrere, når du skal til at kaste dig over en uvane, og give dig et velfortjent stød. Indtil videre er en Chrome-udvidelse tilgængelig, som zapper, hvis du bruger for lang tid med at surfe på nettet.

Den medfølgende app rummer også en alarm, som kan indstilles til at vække dig med stød om morgen.

Det er muligt at vælge, hvor voldsomt et stød Pavlok skal give. Vores chef har prøvet armbåndet, og fortæller at man allerede ved 30 procent får et ordentligt rap. Så hvis du sætter den på 100 skal du nok du nok hurtigt komme af med dine uvaner.

Pavlok koster 169 dollars og sælges fra Pavlok.com.


TAGS
armbånd
Pavlok

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S