Billige bærbare fra HP

Billige bærbare fra HP

Share

De nye Pavilion Pc’er er fremstillet i 3D-metal med USB-C og inkluderer en laptop i mange unikke farver og en hybrid udgave, hvor skærmen kan drejes 360 grader

De nye pc’er i Pavilion-sortimentet består af en laptop og en hybrid udgave og kommer begge med ydeevne og funktioner, der normalt er forbeholdt high-end produkter.

Den nye Pavilion x360 giver kunderne mobilitet og fleksibilitet samlet i en hybrid PC. Pavilion x360 kan benyttes i fire forskellige positioner og er bygget med kvalitetsmaterialer og -funktioner som 3D metal, der fjerner alle visuelle ujævnheder og support af pen til Windows Ink.

Windows Ink gør det muligt for brugere at interagere med indhold på computeren på nye måder og hurtigt gå fra tanke til handling ved skabe lister, notater og ideer, der kan tegnes direkte på computerskærmen.

For at understrege de mange alsidige og kreative muligheder med Windows Ink på den nye Pavilion x360, afholdte HP et stor event under navnet ’Bandana Inking’ på sidste weekends musikfestival, Coachella i Californien, USA. Her fik festivalgængerne mulighed for designe deres egen bandana på Pavilion x360, hvorefter HP printede bandanaen på stedet, som folk kunne tage med sig til deres næste koncert. 2017-udgaven af Pavilion x360 kan fås med 11,6” HD IPS skærm eller 14” og 15” skærm med HD eller fuld HD IPS.

Se også:  HP lancerer verdens første mini workstation

Den nye Pavilion laptop kommer med et nyt design inspireret af HP’s Spectre og Envy produktserier fra premiumsegmentet. Med det nye kvalitetsdesign vil HP fremover være i stand til at tilbyde Pavilion-brugere bedre ydeevne og tilpasning til individuelle behov. Pc’en er fremstillet af 3D metal, der med et enkelt, stort stykke metal omhyller siderne og bagsiden af Pc’en og fjerner visuelle ujævnheder. Designet gør de nye Pavilion Pc’er ekstra slidstærke samtidig med at kombinationen af farver, materialer og finish giver computeren et mere elegant udseende.

Den nye model har også fået tilføjet et nyt hængsel, som tidligere var forbeholdt produkter fra Envy-serien, hvilket sikrer en behagelig skriveoplevelse og en mere effektiv luftgennemstrømning på undersiden af computeren. Kombinationen af den nye Pavilion laptops funktionelle design og forbedrede udluftning giver en komfortabel brugeroplevelse med ekstra ydelse, der gør computeren ideel til brugere, der laver deres egne videoer og redigerer billeder for eksempelvis at dele dem på sociale medier. Den nye Pavilion laptop kan fås med 14”, 15,6” eller 17” skærm med fuld HD eller fuld HD IPS og muligheden for at tilføje touch.

Se også:  Test: Den totale luksus

HP’s Pavilion x360 og laptop leveres med mange forskellige kombinationsmuligheder til forbrugere, der har behov for en pålidelig computer til at koble sig på nettet, foretage arbejde eller blive underholdt. Med de nye produkter, får kommende Pavilion-brugere adgang til produkter, der både leverer gode resultater og rent faktisk afspejler, hvordan folk bruger deres computere i dag.

HP Pavilion specifikationer:

Del denne