Billige bærbare fra HP

Billige bærbare fra HP

Share

De nye Pavilion Pc’er er fremstillet i 3D-metal med USB-C og inkluderer en laptop i mange unikke farver og en hybrid udgave, hvor skærmen kan drejes 360 grader

De nye pc’er i Pavilion-sortimentet består af en laptop og en hybrid udgave og kommer begge med ydeevne og funktioner, der normalt er forbeholdt high-end produkter.

Den nye Pavilion x360 giver kunderne mobilitet og fleksibilitet samlet i en hybrid PC. Pavilion x360 kan benyttes i fire forskellige positioner og er bygget med kvalitetsmaterialer og -funktioner som 3D metal, der fjerner alle visuelle ujævnheder og support af pen til Windows Ink.

Windows Ink gør det muligt for brugere at interagere med indhold på computeren på nye måder og hurtigt gå fra tanke til handling ved skabe lister, notater og ideer, der kan tegnes direkte på computerskærmen.

Se også:  HP PageWide MFP 377dw [TEST]: Lynhurtig printer

For at understrege de mange alsidige og kreative muligheder med Windows Ink på den nye Pavilion x360, afholdte HP et stor event under navnet ’Bandana Inking’ på sidste weekends musikfestival, Coachella i Californien, USA. Her fik festivalgængerne mulighed for designe deres egen bandana på Pavilion x360, hvorefter HP printede bandanaen på stedet, som folk kunne tage med sig til deres næste koncert. 2017-udgaven af Pavilion x360 kan fås med 11,6” HD IPS skærm eller 14” og 15” skærm med HD eller fuld HD IPS.

Del denne