Home » Lagerenheder » Patriot Torqx 128GB
Patriot Torqx 128GB

Patriot Torqx 128GB

Share

Hvis man vil have historien om ssd samlet på et enkelt drev, skal man se på Patriots Torqx 128GB. Det har eksisteret i over et år, og det har taget nogle rutsjeture op og ned

Ved lanceringen havde vi store forventninger til Torqx på grund af dets Indilinx Barefoot-controller. Man talte meget om kraften i Barefoots ARM-baserede cpu, og Torqx leverede også nogle seriøst imponerende sekventielle tal for læsning/skrivning på det tidspunkt.

Men eftersom testene fortsatte, skete der noget forfærdeligt. Efter vores traditionelle test af lagring, sletning og formatering, var Torqx langsommere end en cremebudding. Alene det at navigere på desktoppen førte til, at drevet hyppigt frøs.

Se også:  Adata SE800 1TB [TEST]: Meget taler for dette drev

Men det var dengang. Siden er der kommet adskillige firmwareopdateringer, herunder en der leverede support til TRIM-kommandoen i Windows 7.

Vi holder også meget af Indilinx’ renseværktøj. I teorien formodes TRIM-kommandoen at holde løbende orden i sagerne ved at tvinge ssd’ere til helt at slette ubrugte dataceller i stedet for blot at markere dem som disponible. Men der er noget betryggende ved at lave en manuel rengøring, der fører til at øjeblikkelig målbar forbedring i ydelsen.

Ny firmware

Det vigtigste er, at der ikke længere forekommer hakken og forsinkelse. Og vi ved, at det ikke kun gælder for helt nye Torqxdrev. Vores testdrev er det samme, som led af ret katastrofal stammen med den gamle firmware.
Med den nyeste firmware virker alting fint.

Se også:  WD lancerer prisstærk SSD i lommestørrelse


<a href="http://www.altomdata.dk/tags/Torqx" title="Mere indhold om Torqx">TORQX</a> 128GB
4

Alt om DATA siger

Drevet har en Barefoot-controller, der virkelig udvikler sig godt. Drevet har en fremragende allroundydelse og en glimrende allroundbalance, og takket væreforbedret firmware er Torqxdrevet mere konkurrencedygtigt end nogensinde før.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Patriot
SSD
Torqx
trim

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S