Pas på dine højtalere og undgå dyre reparationer

Pas på dine højtalere og undgå dyre reparationer

Share

Det er højsæson for dyre reparationer på højtalere, hvor henvendelserne stiger med 400 procent i januar. HiFifreaks giver gode råd til, hvordan du undgår at brænde højtalerne af under nytårsfejringen 

I takt med champagnepropperne flyver, og nytårskrudtet fyres af, skrues musikken højere og højere op. Nytårsaften er for de fleste en anledning til at holde stor fest, og dertil hører høj musik. Men HiFifreaks advarer mod at skrue for højt op for anlægget, da det kan blive en dyr affære at få udbedret følgeskaderne.

“I januar i år så vi en 400 procents stigning i antallet af reparationer af højtalere i forhold til de øvrige måneder. De fleste kunder bliver desværre slemt skuffet, når de kontakter os for at få udbedret skaderne, fordi de tror, de er dækket af garantien. Men garantien dækker ikke afbrændte højtalere, og det er meget nemt at se, hvad der er sket, når vi får åbnet kassen”, forklarer hi-fi-ekspert og salgschef hos HiFifreaks, Daniel Valentin Nielsen.

Se også:  ​IT-problemer? Kvinder spørger ægtefællen. Mænd spørger vennerne
Gå efter den rene lyd

Derfor råder han til at passe godt på sit udstyr, når det nye år skal fejre. Særligt de, der har klassiske hi-fi-anlæg med forstærker og højtalere, skal tænke sig godt om. Indehavere af mindre bluetooth-højtalere eller Sonos-anlæg, hvor det meste er samlet i én enhed, er godt beskyttet. Her er det hele lavet til at passe sammen, og bliver der skruet for højt op, er anlægget designet til at begrænse sig selv.

Del denne