Home » Drone » Parrots nye superdrone er et lille fly
Parrots nye superdrone er et lille fly

Parrots nye superdrone er et lille fly

Share

Parrot Disco er den første fastvingede drone. Den kan nå tophastigheder på 80 km/t og byder på op til 45 minutters flyvetid

Tidligere piloterfaring er ikke nødvendig for at styre Parrot Disco. Den letter og lander automatisk og er udstyret med en effektiv autopilotfunktion, som hjælper med at styre flyvningen.

Når styrepinden for eksempel tiltes til højre, vil den fastvingede drone dreje til samme side, mens autopiloten sørger for at tilte vingen lidt og øge motorhastigheden.

Ny Cockpit-brille og fjernbetjening

Parrot Disco giver en fordybende og intuitiv oplevelse, når man flyver dronen. Parrot har udviklet et par FPV-briller (first person view) ved navn Parrot Cockpit-briller, som man kan styre dronen med. De kaster piloten direkte ind i aktionens kerne ved at livestreame luftoptagelserne fra Discos Full HD-frontkamera.

Se også:  Skæve og skøre droner

Parrot Disco kan flyve meget præcist ved hjælp af en ny kompakt fjernbetjening: Parrot Skycontroller 2. Flymodelentusiaster vil også kunne styre Parrots fastvingede drone fra deres egen RC-fjernbetjening i manuelt mode og ved at forbinde et RC-modul.

Luftbilleder i høj kvalitet

Parrot Discos unikke design og høje funktionsdygtighed betyder, at alle kan få en fordybende flyveoplevelse og tage luftbilleder i høj kvalitet på dronens 32GB hukommelse – selv uden at have stor teknologisk viden på forhånd.

Prisen er 9.990 kroner for Parrot Disco + Parrot Skycontroller 2 + Parrot Cockpit-briller.


TAGS
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S